Više vremena za henganje, u banku samo digitalno!

Piše
Sponzorirani članak

Oct 05, 2020

Otvorite račun online i koristite mobilno bankarstvo 12 mjeseci bez naknade!

Nova akademska godina je pred vratima i vrijeme je za donošenje odluka o novoj organizaciji života, promjeni nekih važnih životnih navika, a posebno o načinu vođenja osobnih financija.

Studentski budžet je bitna stavka u budućem studentskom životu koju i treba ozbiljno shvatiti. Sa financijama studenata roditelji će imati sve manje i manje veze i teško će ih pratiti. Stoga, vrlo je važan odabir banke. Možete to prepustiti roditeljima, a možete se i sami pobrinuti da odlazak u banku ne izgleda poput onog iz prošlog stoljeća, već da bankariti možete kad god želite i gdje god se nalazite. Dapače, da ne trebate ni odlaziti u poslovnicu već sve obaviti online.

Slika Addiko nova 1

Roditeljima će se možda činiti neobično, ali banka koja je potpuno prilagođena novom, digitalnom dobu i koja pomiče granice digitalne transformacije u Hrvatskoj, omogućuje vam potpuno jednostavno i brzo kontroliranje troškova, plaćanje, pa čak i štednju bez da trebate otići u fizičku poslovnicu.

Četiri riječi: Addiko banka i Virtualna poslovnica. Dodajmo još i Basic paket i imate savršeno rješenje za svoj prvi samostalni bankovni račun.

Zašto baš Addiko?

Addiko banka nudi potpuno online iskustvo bezbrižnog plaćanja i upravljanja financijama.

  • Virtualna poslovnica je baš ono što joj ime govori – u nekoliko jednostavnih online koraka možete ugovoriti svoj bankarski paket online, bez ikakvog mrdanja iz svoje sobe ili s kauča
  • U Basic paketu dobivate tekući račun, žiro račun, online bankarstvo, Addiko Mastercard® kartice i e-knjižicu
  • Ako ste Basic paket ugovorili putem Virtualne poslovnice do 31.12.2020., sljedećih 12 mjeseci ne plaćate mjesečnu naknadu

I to nije sve…

Otvaranjem Basic paketa nudi vam se još pregršt usluga koje će vam trebati u vašim studentskim danima. Jedna od njih je e-knjižica. Zašto e-knjižica? Idealna je za modernu štednju na koju dobivate kamate, a možete ju i podizati kad god želite, pa novac kojeg skupljate za onaj proljetni festival ili za prvo studentsko ljetno proputovanje ne buksajte u čarapu u ladici već pospremite na evoju e-knjižicu.

Samo hrabro, štedljivo i uspješno u novoj akademskoj godini! Uz Addiko banku i korisne savjete s našeg portala to neće biti nikakav problem.

Više informacija potražite ovdje.

Komentari