Novo ruho splitskog Kampusa

Rezervacija soba u splitskim domovima

Piše
Mateo Galić

Sep 19, 2020

Splitski studenti svoju će sobu u studentskom domu moći rezervirati od 22. rujna, a najkasnije do 25. rujna. Evo kako to učiniti…

Svi studenti su dužni rezervirati sobu putem rezervacijskog sustava ovdje.

Aplikacija će biti aktivna od 21.09. od 13 sati.
UPUTE:

1. Otvorite aplikaciju scst.extensionengine.com;
2. Unesite mail s kojim ste se prijavili na natječaj;
3. Na mail će vam stići link za pristup aplikaciji;
4. Na ekranu će vam se pojaviti vremenski period u kojem možete rezervirati vašu sobu, te vrsta smještaja na koji ste ostvarili pravo. Period rezervacije je kreiran s obzirom na broj ostvarenih bodova temeljem izvrsnosti (broj bodova ostvaren s obzirom na prosjek ocjena, broj položenih ECTS bodova, godina studija, rektorove nagrade itd. Lista ostvarenih bodova je u prilogu.);
5. Ako je vaš rezervacijski period aktivan odaberite planirani datum useljenja u dom;
6. Ako imate cimere unesite njihove podatke (njihov mail i planirani datum dolaska);
7. Odaberite željenu sobu i potvrdite rezervaciju (U PDFu u prilogu imate nacrte objekata gdje možete pronaći željenu sobu i njen broj)

Za bilo kakve nejasnoće pri odabiru sobe možete kontaktirati kolegu Tomislava na broj mobitela: 098 133 4780.

NAPOMENA: Mole se svi studenti da rezervacijskom sustavu pristupe u ponedjeljak kako bi provjerili da li imaju pristup s mailom koji su koristili u natječajnom postupku.

Prilikom prijave u sustav provjerite je li vam dodijeljena ispravna vrsta smještaja, te pogledajte vrijeme kad možete pristupiti rezervacijskom sustavu. U prikazanom vremenu možete rezervirati smještaj za vas i vašeg cimera. Rezervacije soba počinju 22.09. u 08:00 sati.

Studenti koji ne rezerviraju sobu do 25.09.2020. u 20 sati smatrat će se da su odustali od smještaja u studentskom domu.

Dokumenti za preuzimanje nalaze se ovdje.

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.