Košarkaški turnir “Kako si?”

Piše
Vedran Mikulić

Sep 29, 2020

Sportska udruga Filozofskog fakulteta, udruga mladih i za mlade Forum za održivi razvoj Zeleni prozor te Udruga studenata psihologije – SUFF Kako si?, uz podršku Ministarstva turizma i sporta organiziraju Košarkaški turnir Kako si?. 

Turnir će se održati danas, 29. rujna, u 11 sati na košarkaškim terenima RSC-a Jarun. Organizatori na turnir pozivaju sve građane, a posebno oni koji žele voditi aktivan i zdrav život.

Turnir se organizira u sklopu Europskog tjedna sporta pod krilaticom #beactive, a sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno.
Događaj je organiziran u skladu s epidemiološkim preporukama Nacionalnog stožera.

Poruku organizatora prenosimo u cijelosti:

Našu svakodnevicu, a s njom i naše navike i razmišljanja, promijenila je pandemija koronavirusa. Ovim turnirom koji se održava u sklopu službenog programa Europskog tjedna sporta želimo vas podsjetiti na važnost očuvanja psihofizičkog zdravlja.
Za sudionike smo pripremili košarkaški turnir 3×3 te natjecanja u košarkaškim vještinama i u tricama, a pobjednike natjecanja čekaju trofeji i nagrade. Opis i pravila natjecanja možete pronaći u raspravi događaja.
Uz sportske aktivnosti, udruga studenata psihologije “kako si?” održat će dvije edukativne radionice na temu brige za psihičko zdravlje u ovim izazovnim vremenima. Interaktivna radionica sudionicima će omogućiti da prepoznaju i definiraju kada i kako im se pojavljuju smetnje u svakodnevnom funkcioniranju, ponuditi jedinstvene metode prevencije istih te pomoći u istraživanju osobnih faktora koji bi mogli pomoći u stvaranju lakšeg i jednostavnijeg svakodnevnog života.

Za sudjelovanje u svim aktivnostima možete se prijaviti putem maila: kosarkaskiturnirkakosi@gmail.com ili na Jarunu u utorak, 29. rujna od 10 sati.

Raspored turnira možete vidjeti ovdje.

Komentari