7.cu’fus – Cirkuski ulični festival u Samoboru

Piše
Lorena Sikavica

Apr 20, 2017

7.Cirkuski ulični festival u Samoboru održat će se od 18. do 21. svibnja.

Ludi španjolci s lampama na glavi, leteći francuzi, austrijanci s abnormalno dugim nogama, vratolomni slovenci, pomaknuti balkanci, samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU’FUS- u.
A gdje su tek ulične predstave s područja cirkuske umjetnosti te redoviti cirkuski ulični program,
cu’fusek (dječji program), cirkuska GALA večer, neizostavni chilliBar na cu’fusu u parku, cu’fuzik -muzika na cu’fus-u, cu’fusarije (cirkuske radionice), prezentacije na cu’fusu, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija..

CU’FUS je posvećen cirkuskoj/izvedbenoj uličnoj umjetnosti. Kroz žongliranje, vožnju monocikla, hodanje po žici, komediju, klaunove, equilibriste, fizičko kazalište, performere, ulično kazalište, glazbu, igru s posjetiteljima, smijeh i veselje zbližit će različite kulturne afinitete i različite generacije građana.

2011. godine ovaj festival je postavio Samobor na cirkusku kartu Europe i potvrdio je svoju težnju da nastavi s radom, a slijedećih godina se proširuje i postaje prepoznatljiv Samoborski festival.
Festival se održava na ulicama, parkovima i trgovima grada Samobora.
Također, program na festivalu je besplatan uz obaveznu donaciju u šešir.

Detaljan program očekujte uskoro na službenoj web stranici www.cufus.net.

Komentari