BROOM bar

Piše
x-ica tim

Mar 07, 2017

Popularna Opatovina, obogaćena novim originalnim mjestom, uređenim u srednjovjekovnom stilu otvorila je vrata studentima, članovima portala x-ica.com i svim poslovnim partnerima portala. 

Od danas smo bogatiji za još jedno vrlo popularno mjesto za večernji izlazak i provod. Ne radi se o običnom caffe baru već o nečemu sasvim jedinstvenom i neobičnom, dobrodošli u BROOM Bar.

IMG_1058

Ovaj neobičan lokal svojom zanimljivom pričom potpuno odudara od svih lokala u centru grada što nam otkriva i njegovo originalno ime – BROOM Bar.

Lokal se nalazi na adresi Opatovina 17 i raspoređen je dvije na etaže. U gornjem dijelu se preko tjedna i vikendom odvijaju razni DJ programi, dok se u donjem priređuje glazbeni kvizovi, razne svirke, projekcije, studentski tulumi i slično.

Za studente, članove portala x-ica.com i za sve poslovne partnere, članove x-ica Gold cluba, Broom bar je pripremio iznenađujuće popuste na pića:

  • Karlovačko svijetlo pivo, Karlovačko Retro i Karlovačko tamno pivo – 13 kn;
  • Sve kave – 6 kn;
  • Kava + Cedevita – 12 kn (od 10 – 20 sati);
  • Sve Boombar rakije – 6 kn.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

IMG_1089

Ukoliko još niste registrirani član portala ne brinite se, to sada možete učiniti u BROOM baru. Dovoljno je da od osoblja zatražite svoju člansku iskaznicu, popunite svoje podatke (30 sekundi posla) i odmah će te dobiti svoju iskaznicu s kojom možete ostvarivati popuste u ovom lokalu.

Osim u BROOM baru registrirati se možete i online na portalu.

Redovito ćemo pratiti događanja u BROOM Baru i na vrijeme vas obavještavati.

BROOM Bar vam želi dobrodošlicu i dobar provod.

Facebook

Photo galerija (39 slika)

Komentari