GDK Gavella – prijatelj studenata

Piše
x-ica tim

Nov 18, 2016

GDK Gavella pridružilo se obitelji portala x-ica.com i svim registriranim članovima portala i članovima x-ica Gold cluba omogućuje odlične pogodnosti i popuste.

Kazalište Gavella svojim raznovrsnim, zanimljivim i iznimno privlačnim programom trudi se što više približiti mladoj publici. Studenti su, logično, ciljana populacija pogotovo kada se uzme u obzir da mnogi studenti Akademije dramske umjetnosti svoja prva ostvarenja još za vrijeme studija imaju upravo u Gavelli.

Gradsko dramsko kazalište Gavella u svojoj ponudi ima Gavellinu karticu plus namijenjenu, među ostalim, i studentima koja košta 35 kuna za jednu sezonu. Ta kartica omogućuje kupovinu ulaznica za neograničeni broj predstava po 50% nižoj cijeni, odnosno za 35 kuna.

gavella_inst_kartice_612x612_d

Prvih 50 registriranih članova portala x-ica.com i članova x-ica Gold cluba Gavellinu karticu plus dobit će na poklon.

Pokažite da ste pravi ljubitelji kazališta i požurite sa svojom članskom iskaznicom portala x-ica.com ili x-ica Gold karticom na blagajnu GDK Gavella i preuzmite svoju besplatnu Gavellinu karticu plus. Nakon toga preostaje vam samo proučiti Gavellin repertoar, odabrati predstavu i prepustiti se uživanciji.

Ne brinite se, nije to sve. Svako malo bit će odličnih popusta, pogodnosti i akcija koje će vam omogućiti GDK Gavella i portal x-ica.com.

Sve o GDK Gavella možete pronaći na web stranicama i Facebooku.

Potpisan ugovor između GDK Gavella i portala x-ica.com

Komentari