HDZoom360 telefoto objektiv za smartphone

Piše
x-ica tim

Apr 23, 2017

Ukoliko ste zaljubljenik u fotografiranje putem smartphonea ovo bi mogao biti najzanimljiviji članak koji ste u zadnje vrijeme pročitali. Evo i zašto.

U prodaji je HDZoom360super premium smartphone telefoto objektiv koji donosi profesionalnu kvalitetu fotografija nastalih pomoću kamera pametnih telefona.

1

O čemu se ovdje radi? Vrlo jednostavno, HDZoom360 je objektiv sličan objektivima koje koristimo na fotoaparatima, ali ovaj objektiv nije za fotoaparat već za smartphone. Vrlo brzo i jednostavno se montira na mobilni uređaj pomoću posebnog stalka.

Uz HDZoom360 možete približiti željeni kadar čak 18x i uz pomoć stabilizacijskog stativa dobit ćete savršenu sliku svaki put.

Ovaj objektiv vrlo se lako montira na sve pametne telefone bez obzira o kojem se proizvođaču radi, a za rukovanje ne trebate nikakva posebna znanja ili tehničke sposobnosti. Jednostavno se spoji na podesivi držač i pripadajući stabilizacijski stativ i to je to.

2

HDZoom360 koristi pravo staklo za povećavanje slike. To se zove optički zoom. Kada povećavate sliku preko vašeg pametnog telefona to se zove digitalni zoom. Digitalni zoom nije stvarno zumiranje, već povećanjem središnjeg dijela fotografije samo simuliramo optički zoom. Rezultat su fotografije vrlo niske kvalitete. S ovim objektivom možete zumirati isto kao s fotoaparatom, a fotografije će biti savršene.

HDZoom360 trenutno možete kupiti  po akcijskoj cijeni od 44 USD do isteka zaliha, a naručiti ga možete ovdje.

Izvor: hdzoom360.com

Komentari