Torpedo Student Festival

Piše
Lorena Sikavica

Apr 21, 2017

Zagrebački Torpedo Student Festival održat će se 27. svibnja, a splitski Torpedo najavljen je za 10. lipnja, uz domaće rock i rap snage poput Urbana i Kiše Metaka.

Pojam festivala do sada se u Hrvatskoj uglavnom vezivao za paprene cijene ulaznica koje si većina studentske populacije nije mogla priuštiti. To više neće biti slučaj, barem što se Zagreba i Splita tiče, jer se tamo ovih dana naveliko vrše pripreme za Torpedo Student Festival, prvi festival koji će biti potpuno besplatan za sve posjetitelje.

Želja organizatora je jasna – nakon sedam godina uspješnog riječkog Student Day Festivala, proširiti ideju o besplatnim glazbenim sadržajima i na ostale gradove. Besplatno i kvalitetno misli su vodilje organizatora Torpeda, stoga je jaki line-up osnova.

Torpedo Student Festival osim što će biti besplatan, ima još jednu inovaciju, neviđenu kod dosadašnjih festivala u regiji – korištenje modernih tehnologija u aktivaciji posjetitelja. Što to točno znači? Da će pomoću skidanja besplatne Torpedo aplikacije biti moguće, osim ulaza na festival, ostvariti i niz popusta prilikom posjeta drugim zabavno-glazbeno-umjetničkim lokacijama.

Torpedo aplikaciju pomoću koje će se ulaziti na festival besplatno će se moći skinuti tjedan dana prije početka zagrebačkog festivala na platformama App store i Google play.

Više na: zagreb.info

Komentari