Rasplesani marketingaši prikupili 3,5 tisuća kuna za Udrugu Down

Piše
Lorena Sikavica

Apr 15, 2017

Udruga studenata marketinga Bookmark, organizirala je 7.travnja u Barcelona pubu događaj pod nazivom „Humanitarni date auction party“ koji je privukao veliki broj posjetitelja, s ciljem pomaganja Udruzi Down.

Date auction je format koji je popularan diljem svijeta, a kada se u to sve uklopi i humanitarni karakter, rezultat je pun Barcelona pub koji je skupio i više nego dovoljno sugrađana koji su se mogli prijaviti da se licitira za jednu kavu s njima. Ovaj događaj organizirala je Udruga studenata marketinga Bookmark, koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Sav prikupljeni novac otišao je Udruzi za Down sindrom Osječko-baranjske županije i grada Osijeka.

17918971_808372172653084_2105346024_n

Uloga voditeljice pripala je radijskoj voditeljici i djevojci koja je već vodila razne događaje, Ani Mitar, a kako dobre zabave ne bi nedostajalo, pobrinuo se Marin Bilandžić, poznatiji kao DJ Bilko, uz kojeg je humanitarna date aukcija potrajala do ranojutarnjih sati.

Uz dobru atmosferu, čak i oni koji su u početku bili sramežljiviji, odvažili su se i prijavili za sudjelovanje, te se skupio iznos od 3 433 kune koje će biti utrošene za kupovinu didaktičke opreme i pomagala za rad sa štićenicima. Predaja donacija održana je 13.travnja 2017. koju su išli uručiti članovi Udruge Bookmark.

Ovim putem Udruga Bookmark zahvaljuje se Udruzi Down koja je prihvatila ovakav način suradnje i pomoći. Kao i svima ostalima, koji su kroz sudjelovanje ili novčano podržali samu organizaciju.

Jedna od organizatorica, Katarina Pleša poručuje: „Možemo reći da smo ponosni na sve Vas, jer nema boljeg osjećaja od onog kada znaš da si nekom pomogao. Barcelona pub je bila mjesto najglasnijeg smijeha i široko otvorenih srca, za one u čijem srcu nema mjesta za ništa drugo, osim ljubav.“

Komentari