“Student Play” Makarska 2017.

Piše
Mateo Galić

Apr 26, 2017

Ovogodišnje sportsko natjecanje studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske održati se se u vremenu od 4. do 7. svibnja pod nazivom “Student play” Makarska 2017.

Na “Student play” može se prijaviti bilo koja sportska momčad ili pojedinac sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta bilo koje visoko obrazovne institucije RH, što uključuje sve fakultete, veleučilišta i visoke škole RH.

Ukoliko si zainteresiran i imaš ekipu s faksa prijavi se za jednu od sportskih disciplina: futsal, odbojka, košarka 3×3, tenis i stolni tenis. Za odigravanje natjecanja na vrhunskom nivou, osigurani su profesionalni suci i delegati te školska i gradska dvorana Makarska.

Svi sudionici biti će smješteni u turističkom rezortu “Hotel Rivijera”, koji se nalazi neposredno uz more i pruža vrhunski gastronomski, sportski i zabavni sadržaj.

Osim sportskog natjecanja StudentPlay, imate priliku sudjelovati i na velikoj stručnoj tribini sport i marketing.

Inicjativu za ovogodišnje natjecanje pokrenulo je Veleučilište Baltazar iz Zaprešića, koje je ujedno i organizator uz Odbor za sport Vijeća veleučilišta i visokih škola RH i Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Ne propusti priliku i prijavi se već danas! Prijaviti se možeš ovdje.

Komentari