Hotel na lučkoj dizalici

Piše
x-ica tim

Apr 24, 2017

Jedna od najoriginalnjih građevina na svijetu je hotel Feralda u Amsterdamu koji se nalazi na kranu na visini od 50 metara.

Ukoliko posjetite Amsterdam nemojte propustiti priliku navratiti do hotela Feralda koji je smješten u jednom starom pristaništu i nudi smještaj na lučkoj dizalici na visini od 50 metara.

1

Hotel Feralda ima tri apartmana s pet zvjezdica Secret (Tajna), Mystique (Mistika) i Free Spirit (Slobodni duh) površine 35 do 40 četvornih metara.

Ovisno o vremenu sobe se u ovom hotelu okreću zajedno s dizalicom, a na vrh stižete dizalom gdje vas čeka nevjerojatan smještaj. Pored jacuzzija, svaka soba u hotelu ima svoju kupaonicu s toaletom, televizor, wi-fi, te grijanje i hlađenje. Ukoliko ste ljubitelj bungee jumpinga i to ovdje imate na raspolaganju.

Kako bi ugođaj bio potpun, u neposrednoj blizini ovog neobičnog hotela, na brodskom pristaništu nalazi se nekoliko restorana i mjesta za dobar noćni provod.

Kako se radi o posebnoj atrakciji tako su i cijene posebne. Naime, ukoliko se odlučite prenoćiti u Feraldi taj će vas užitak koštati oko 10 000 kn, a rezervaciju možete obaviti na ovom linku.

U svakom slučaju ideja je fenomenalna, a kako to izgleda pogledajte u ovom videu…

Izvor: Daily mail

Komentari