The Black Room objavio novi EP

Piše
Lorena Sikavica

Jan 15, 2018

U novu godinu riječki The Black Room je ušao s novim izdanjem.

Nakon uspješnog albuma prvijenca „In This Town Lies A City“ (2006.) bend je osim živih nastupa uzduž i poprijeko marljivo radio i na novom materijalu. Plod toga su 4 nove pjesme okupljene u zajednički nazivnik „After Dark“. Produciran od strane Mateja Zeca (Let 3) EP ”After Dark” naslanja se na tamniji, melankoličan, ali energičan zvuk i atmosferu s prvog albuma vješto kombinirajuči nove žanrovke utjecaje: synth-pop i trip-hop.

Bend pristupa drugačijim metodama snimanja i stvaranja pjesama s kreativnijim, kompleksnijim i zrelijim odmakom koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Novi EP s najavnim singlovima ‘’Ready To Go’’ i ‘’Eye For An Eye’’, predstavlja korak dalje na još jednu višu razinu. Kao i dosadašanja izdanja, tako i EP “After Dark” dostupan je na bandcamp stranici banda.

Ujedno je i krenula prodaja ulaznica za riječku koncertnu promociju.

Podsjetimo, The Black Room će svoju službenu koncertnu promociju EP-a „After Dark“ održati u subotu, 3. ožujka u OKC Palach.

Ulaznice po preprodajnoj cijeni od 25 kn moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok će na ulazu biti potrebno izdvojiti 40 kn.

Komentari