Brzo i praktično pakiranje za put

Piše
x-ica tim

Dec 10, 2019

Prije svakog putovanja događa se klasičan problem – imaš puno stvari, sve ti trebaju, a na kraju kofer stisneš koljenom ili sjedneš na njega kako bi ga se uopće moglo zatvoriti. Da se ta priča više nikad ne ponovi donosimo nekoliko trikova za više mjesta u koferu.

U ovo blagdansko vrijeme putovanja su učestala. Studenti zaključavaju svoje studentske sobe i idu kući svojim obiteljima ili se putuje negdje na proslavu Nove godine i na skijanje.

Pakiranje kofera je totalni stres. Prvo izvučeš svu robu iz ormara, onda napraviš selekciju, pa još jednu selekciju, onda to sve posložiš i opet shvatiš da ti je kovčeg premali. A možda i nije problem u njemu. Kako bismo ti možda malo olakšali pakiranje, a da ipak poneseš i one superfensišmensi hlače donosimo nekoliko jednostavnih trikova za slaganje odjeće koja će zauzeti minimalno mjesta u koferu.

  1. Čak tri načina za slaganje majica 🙂 Ili dva? Prosudite sami!

2. Traperice jednostavno možeš zarolati. Na taj način se neće napraviti one crte od slaganja, a definitivno će zauzeti vrlo malo mjesta u kovčegu.

3. Kockice od čarapa – jednostavno i pregledno!!

4. Iako donji veš inače zauzima malo mjesta, nije loše ni s njim malo uštediti na prostoru.

5. Ovaj način slaganja plahte s gumicom je provjereno odličan. Treba možda malo vremena da ga se skuži, ali kad se ufuraš – to je to. Nema više onih zgužvanih nakupina i zamotuljaka 🙂

Svi ovi savjeti primjenjivi su i za slaganje u ormaru. Studentske sobice najčešće nemaju velike ormare i puno mjesta, tako da je svaki slobodni kvadratni centimetar dobrodošao.

Komentari