Buduće krupne ribe, javite se!

Piše
Vedran Mikulić

Sep 07, 2017

Atlantic Grupa zapošljava novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa.

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija u sklopu svog Atlantic Graduate Trainee programa prima svježe diplomce i daje im priliku da steknu vrijedno iskustvo te stvore odlične poslovne kontakte. Svake godine izabrani polaznici programa prolaze kroz mnogobrojne odjele tvrtke te se uz vrhunsko mentorstvo upoznaju s pravim poslovnim vodama istražujući područja biznisa koja ih najviše zanimaju.

Graduate trainee_gif

Ove godine novost u programu je Ask The Right Question“ – proces odabira u kojem će naglasak biti na potrazi za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima. Kao jedan od ključnih i finalnih zadataka bit će postavljanje bilo kojeg pitanja bilo kojem zaposleniku iz bilo kojeg odjela kompanije – od proizvodne linije do upravnog odbora. Umjesto toga da bacamo napamet naučene klišejizirane odgovore o tome kako je naša jedina mana perfekcionizam ;), Atlantic nam daje priliku da iskoristimo svoju kreativnost. Kul, zar ne?

„Pravi vođe, menadžeri i inovatori sposobni su postaviti teška, kritična pitanja i tako izvući najbolje od svojih kolega u pronalasku rješenja. Ovim natječajem u našu mrežu želimo uloviti baš takve ribe“, dodaju iz Atlantic Grupe, oduvijek poznate po tome što mladima nudi more prilika.

Natječaj je otvoren do 20.9., a prijaviti se i saznati više možete klikom ovdje.

Komentari