“Foodex” – studentska aplikacija za narudžbu hrane

Piše
Vedran Mikulić

Aug 10, 2017

U ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. kreće s radom mobilna aplikacija “Foodex”, aplikacija koja spaja korisnike s njihovim omiljenim restoranima te se uglavnom radi o restoranima koji nemaju vlastitu dostavu.

Današnji tempo života ne ostavlja nam puno vremena za svakodnevno pripremanje hrane u vlastitom dom, već nas je većina prisiljena hranu naručivati preko raznih dostava. Uglavnom su to pizzerije, ali što ako želimo naručiti hranu iz restorana koji nema svoju dostavu? Upravo je iz tog razloga osmišljena mobilna aplikacija “Foodex”.

Autori ove vrlo inovativne aplikacije su studenti VERN-a, Krešimir Mikulić i Jan Filipec.

Studenti Krešimir i Jan otvorili su tvrtku “Foodex” koja stoji iza ove aplikacije, a za posao dostavljača zaposliti će 15 studenta. Radno vrijeme je u smjenama po šest sati, dostave idu u krugu od četiri kilometra od Trga bana Jelačića, a dostava se vrši biciklima ili skuterima. Naglasak je na dostavi vlastitim biciklima studenata, a ukoliko student nema bicikl, iz Foodexa navode kako imaju dogovor s Next bikeom. Satnica je 25 kuna.

Ukoliko ste zainteresirani za posao u Foodex-u prijavite se možete preko student servisa, a više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari