Sedmica pehara sanja, Osmica pehara odabire

Piše
Branka Kovač

svibnja 01, 2017

Sanjarenje Sedmice pehara je način prisjećanja tko smo, Osmica pehara je nalet demonske snage i odlučnosti da vratimo ono što nam je bilo oduzeto, što smo sami odbacili.

Sedmica pehara je karta koja opisuje mogućnosti. Sanjamo, izgubljeni smo u eteričnim svjetovima. Sve što si zamislimo čini se moguće. Sve o čemu maštamo čini se stvarno. Osjećamo duboko u svojem srcu, cijelo naše tijelo zrači, krv nam je uzavrela, ne možemo razlikovati svijet koji stvaramo u svojoj mašti od onog opipljivog.

Kada preuzmemo ulogu koju smo začeli u svojim snovima, svijet izvan nas se počinje oblikovati po obrascu energije koji emitiramo i naši snovi se pretvaraju u stvarnost.

No ako se predugo brćkamo u plićaku onoga što bi moglo biti i ne napravimo niti jedan korak u određenom smjeru, ne preuzmemo ulogu koju smo si namijenili, slijedi šok, razočaranje. Posijali smo sjeme, o sjemenu se nismo brinuli, i niknulo nije ništa.

sedmica pehara

Skok u duboku vodu

U pomoć nam stiže Osmica pehara. Ona nas mami da zakoračimo korak dublje. Ne traži od nas da izađemo iz svijeta mašte, da postanemo realni. Nipošto. Poziv Osmice pehara je poziv da zaronimo puno dublje u eterični svijet. Da ne plutamo izgubljeno po površini kao dijete u trgovini s igračkama koje je ostalo zasljepljeno šarenilom, paralizarano od blještavila obećanja na ljepši život.

Kada udahnemo sve mogućnosti, i ponizno se zahvalimo za sve što možemo dobiti, vrijeme je za odabir. Odabir znači posvećenje. Odabir znači obećanje. Ostavljamo sve što bi moglo biti za ono što će postati stvarno. Odabir je ne-opiranje svojoj sudbini, odabir je vraćanje davno zaboravljenih dijelova sebe.

Vraćanje dijelova duše

Sanjarenje Sedmice pehara je način prisjećanja tko smo, Osmica pehara je nalet demonske snage i odlučnosti da vratimo ono što nam je bilo oduzeto, što smo sami odbacili. Osmica pehara ne odustaje dok ne utaži svoju žeđ za iskrenim, autentičnim životom, dok ne sastavi svoje rastavljene dijelove. Ne boji se ničega, izdržava trenutke beznađa, osamljenosti i tuge jer osjeća svjetlost na kraju tunela. Osjeća da je ta svjetlost njen dio i ne posustaje, nikada.

A ta svjetlost na kraju tunela? To je Devetka pehara.

Izaslanstvo Neptunovog svijeta – misija i poteškoće

Komentari