Ono kad se zaljubiš u svoj automobil

Piše
Vedran Mikulić

Sep 08, 2017

Da ljubav nema granice odavno je poznato, ali da se toliko zaljubite u svoj automobil i da pritom s njim održavate seksualnu vezu to je malo previše.

Nathaniel ima 28 godina i u “ozbiljnoj je ljubavnoj vezi” sa svojim automobilom. Automobilu je dao ime Chase, a kupio ga je prije šest godina. Čim je automobil došao u njegov posjed “planula je ljubav”.

Ljubav prema automobilima ovaj čudni mladić gaji još od tinejdžerskih dana kada je izrađivao razne makete automobila. Prava ljubav rodila se kad je prvi put ugledao Chase.

Nathaniel očito boluje od “objektofilije” koja označava da osoba može razviti emotivnu i seksualnu vezu s nekim predmetom.

Koliko je ovo otišlo daleko govori i podatak da Nathaniel sa svojim automobilom uživa u gledanju zalaska sunca i često mu kupuje poklone.

A sada ono najbizarnije. Ova ljubav ne očituje se samo u izljevima nježnosti i strastvenim dodirima već je poprimila i seksualni oblik. Da, dobro ste pročitali, seksualni oblik.

Kada opisuje seks s Chase, Nathaniel ističe kako je najviše voli ljubiti po haubi i da mu se to najviše dopada. A kada je riječ o samom seksualnom odnosu, primjenjuje pozu u kojoj legne ispod vozila i “trlja se o njega”. Strašno!!!

A kako to izgleda pogledajte u ovom videu…

Komentari