Završio je još jedan Case Study Competition

Piše
Sponzorirani članak

Jun 21, 2017

Završio je još jedan Case Study Competition, studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva renomiranih poduzeća regije.

Cilj natjecanja je omogućiti proaktivnim studentima da pokažu svoja znanja i ideje te ostvare kontakt s potencijalnim budućim poslodavcima. Natjecanje je u organizaciji studentske udruge eSTUDENT.

IMG_0326

Završnica natjecanja održala se 25.5. u kazalištu Gavella, a sudjelovalo je 11 poduzeća, među kojima i Zagrebačka pivovara. Natjecatelji su osvojili vrijedne nagrade i stekli bogato iskustvo.

Na CSC-u su sudjelovali studenti sa raznih fakseva – EFZG, FER, FFZG, FKIT, KIF, Farmacija, PMF, Pravni fakultet, VERN, sudjelovali su i studenti iz gradova izvan Zagreba (Osijek, Varaždin, Rijeka, neka Veleučilišta izvan Zg) npr FOI i studenti izvan Hrvatske – Ekonomski fakultet u Beogradu itd. Ukupno 1188 studenata.

IMG_0530

Svečano otvorenje bilo je 6.3. na EFZG-u, a studenti su imali vremena do 21.4. poslati rješenja. Velika promocija održala se na EFZG-u koja je trajala četiri dana i na kojoj su sudjelovala sva poduzeća. Za natjecatelje su organizirane 3 radionice/predavanja koja su im koristila u izradi rješenja – prezentiranje i pitchanje, razvoj marketinške strategije i istraživanje tržišta uz pomoć digitalnog marketinga. Svečana završnica bila je 25.5. u Gavelli.

Photo galerija (8 slika)

Komentari