EKSKLUZIVNA VIJEST!!!

Piše
Lorena Sikavica

Aug 13, 2018

USKORO NA NAŠEM PORTALU x-ica.com stalna rubrika naše najpoznatije motivacijske govornice na ovim prostorima: ANE BUČEVIĆ.

Drage studentice i studenti,

veliko nam je zadovoljstvo najaviti našu suradnju s jednom od najpoznatijih motivacijskih govornica Anom Bučević, po struci profesoricom kineziologije, autoricom nekoliko bestselera, te osnivačicom projekta Safari duha i službenom ambasadoricom WWF Adria. 

1

Danas se seminari i knjige Ane Bučević rasprodaju u nekoliko sati, dok su brojke njezinih sljedbenika uistinu impresivne: od 150.000 na Facebooku do 130.000 na Instagramu.

Video spotovi pod zajedničkim imenom Safari duha na YouTube kanalu, koji do danas broje preko 78 milijuna pregleda, trenutno su najgledaniji motivacijski kanal na ovim prostorima i relevantan dokaz kolikim je ljudima u ovim vremenima potreban netko poput Ane koja im može pomoći u želji da promijene svoj život na bolje.

3

Lijepa je vijest da je Ana Bučević, odabrala upravo naš portal kao medij na kojem će ekskluzivno svojim znanjem i životnim iskustvom pomagati upravo vama drage studentice i studenti, koji ste na početku svog životnog puta.

Ana već očekuje vaša pitanja i nada se da ćete osim ljubavnih i svakodnevnih studentskih problema, tražiti i savjete kako nakon studija što uspješnije zakoračiti u poslovni svijet, te zadržati motivaciju u tom, za sve vas, novom, izazovnom i dinamičnom okruženju.

Imaš li svoju x-ica loyalty karticu?

Komentari