ESN Zagreb prima nove članove

Piše
Lorena Sikavica

Aug 30, 2018

ESN Zagreb traži nove članove kako bi ojačao svoje timove, a internacionalnim dolaznim studentima osigurao još bolju, zabavniju i kvalitetniju razmjenu u Zagrebu.

Očekuje vas puno zabave, putovanja, druženja, puno novih vještina i kompetencija, a najvažnije od svega, puno novih prijatelja!

Kao član ESN-a možete sudjelovati u raznim eventima, osmišljavati vlastite aktivnosti  te se možete priključiti nekim od timova ovisno o ambicijama i željama. Postoji 6 timova, odnosno Intercultural Exchange, PR, Party, Sport, Social Inclusion i Travel tim te svaki od njih ima svoje područje djelovanja.

Volontiranjem u ESN-u poboljšat ćete svoje komunikacijske, organizacijske i interkulturalne vještine, usavršiti svoj engleski i možda naučiti još koji jezik, moći ćete napredovati, razvijati meke vještine, putovati, povezivati se na nacionalnoj i internacionalnoj razini i usput se dobro zabaviti u krugu mladih ljudi iz cijeloga svijeta.

Za sve zainteresirane ESN Zagreb organizira info prezentaciju gdje ćete iz prve ruke moći čuti više o udruzi i timovima te postaviti pitanja. Info prezentacija će se održati 3. rujna u 19 sati u dvorani 13 Sveučilišta u Zagrebu na adresi Ulica kralja Zvonimira 8.

Prijave za članstvo su otvorene do 7. rujna do 23:59 sati, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/forms/OpWTjYiWJWWwc4Ac2

Komentari