Svečana završnica natjecanja Case Study Competition

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 21, 2018

Svečana završnica natjecanja Case Study Competition, vodećeg regionalnog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, održava se u četvrtak, 24. svibnja 2018. godine u Kazalištu Gavella s početkom u 13 sati.

Na natjecanju je sudjelovao velik broj proaktivnih studenata zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva. Prestižna poduzeća koja su sudjelovala na ovogodišnjem Case Study Competitionu: Coca-cola, GlaxoSmithKline, Grawe osiguranje, Hrvatski Telekom, INA, Privredna banka Zagreb, Samsung, Vipnet i Zagrebačka banka.

Svi timovi su mjesecima naporno radili na rješenjima poslovnih slučajeva i predstavili ih poduzećima, a na svečanoj završnici saznat će se tko je bio najbolji od najboljih. Studenti su dobili priliku pokazati svoja znanja pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima. Poduzeća su imala priliku dobiti kreativne ideje, povećati bazu zaposlenika, a najbolja rješenja nagrađuju novčanim te dodatnim nagradama u obliku praksi i pripravništva. Za prvo mjesto nagrada je 10 000 kuna, za drugo mjesto 5 000 kuna dok je za treće 3 000 kuna.

Voditeljica programa svečane završnice bit će Iva Šulentić, a uz predstavnike svih partnera natjecanja završnicu će obogatiti i glazbene i plesne točke.

Sve informacije o natjecanju Case Study Competition možete pronaći na službenoj web stranici i na Facebook eventu.

Komentari