Potpisan ugovor između GDK Gavella i portala x-ica.com

Piše
Ana Leko

Nov 18, 2016

Za sve članove portala x-ica.com i x-ica Gold Cluba koji vole kazalište i kulturu imamo odličnu novost – Gradsko dramsko kazalište Gavella priključilo se x-ica obitelji i našim članovima omogućava odlične pogodnosti.

Jučer, 17. studenog, Gradsko dramsko kazalište Gavella i portal x-ica.com sklopili su ugovor o suradnji kojim se svim registriranim članovima portala x-ica.com i x-ica Gold Cluba omogućavaju odlične pogodnosti i popusti.

GDK Gavella svojim raznovrsnim, zanimljivim i iznimno privlačnim programom trudi se što više približiti mladoj publici. Studenti su, logično, ciljana populacija pogotovo kada se uzme u obzir da mnogi studenti Akademije dramske umjetnosti svoja prva ostvarenja još za vrijeme studija imaju upravo u Gavelli.

Stoga su danas ravnatelj GKD Gavella Boris Svrtan i direktorica portala x-ica.com Lorena Sikavica potpisali ugovor kako bi se studente informiralo, ne samo o programu, već i novitetima, glumcima, studentskim projektima i drugim zanimljivim temama i događanjima u GDK Gavella.

Boris Svrtan i Lorena Sikavica

Boris Svrtan i Lorena Sikavica

Osim toga, GDK Gavella misli i na studentski budžet uz, takozvanu, Gavellinu karticu plus s kojom se ostvaruje 50% popusta na kupnju ulaznica. No, s obzirom na suradnju kazališta i portala prvih 50 registriranih članova portala x-ica.com, koji dođu u kazalište, Gavellinu karticu plus dobit će potpuno besplatno.

Boris Svrtan

Boris Svrtan

Probudite svoju radoznalost, odaberite predstavu, okupite ugodno društvo i dođite u Gavellu uživati u odličnim redateljskim i glumačkim ostvarenjima na daskama koje, mnogima, život znače.

Sve o GDK Gavella možete pronaći na web stranicama i Facebooku.

GDK Gavella – prijatelj studenata

Komentari