Isprobali smo najnovije Samsung „čudo“ – Samsung Galaxy S20 FE

Piše
Vedran Mikulić

Nov 19, 2020

Nedavno smo pisali o najnovijem Samsung uređaju Galaxy S20 FE. Nismo mogli izdržati a da ga ne isprobamo. Evo što smo doživjeli…

Kao pravi zaljubljenici u Samsung mobilne uređaje odlučili smo isprobati najnoviji model Galaxy S20 FE (Fan Edition), mobitel koji u potpunosti udovoljava svim zahtjevima generacije Z.

7

Ne sumnjajući da se radi o vrhunskom uređaju krenuli smo u kratku avanturu,  a ono što smo doživjeli već prvi dan „druženja“ s ovim mobitelom ostavilo nas je bez daha.

Pa krenimo redom….

Prvo što smo primijetili kada smo ovaj mobitel uzeli u ruke je njegovo kompaktno izdanje, super glatki ekran i super moderan dizajn, a mat premaz našeg mobitela ostavlja prvi dojam da se ovdje radi o nečemu sasvim drugačijem, ovo je nešto što smo prvi put vidjeli i držali u rukama.

1

Okviri zaslona su gotovo nevidljivi, a uz 6-5 inčni Infinity-O Super AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz sve funkcionira „kao po loju“. Brzinski smo otvarali aplikacije, guglali, pregledavali YouTube, dopisivali se preko WhatsApp-a, a naš prijatelj nije niti trepnuo, sve naše radnje ispratio je s nevjerojatnom lakoćom i kao da nam je htio reći „Pa dobro ekipa jel’ to može malo brže“? Brže nismo mogli.

9

Naravno, odmah nam je u oko upala kamera. Prednja kamera od čak 32 MP, Space Zoom funkcijom uvećanja slike čak 30x već na prvi pogled garantira dobar selfie, a umjetna inteligencija osigurava visoku kvalitetu fotografije i noću, a trostruka stražnja kamera i najneiskusnije pretvara u profesionalce. Jednostruko snimanje uz AI posebno nas je očaralo. U samo jednom snimanju od 15 sekundi dobili smo galeriju fotografija koje smo odmah podijelili na društvenim mrežama. Isto tako napravili smo i galeriju video zapisa, nakon čega nismo mogli vjerovati da je to „naših ruku djelo“.

6

Nismo prestajali „škljocati“ i diviti se svakoj fotografiji ponaosob, a onda smo doživjeli novo pozitivno iznenađenje, baterija nakon sat vremena našeg „maltretiranja“ ostala je puna kao i prije početka rada. Imali smo osjećaj da se ova inteligentna baterija od 4500 mAh uopće ne troši, a zbog optimiziranog procesora, ma što radili, izdržati će više od jednog dana.

I na kraju, odlučili smo testirati otpornost S20 FE na vodu. Malo nas je bilo strah, ali idemo pa što bude. Stavili smo mobitel u sudoper, napunili ga do vrha vodom i sačekali 10 minuta. Drhtavim rukama smo ga izvadili iz vode, obrisali ga i pogađate, mobitel radi bez ikakvih problema.

4

S obzirom da smo ovaj mobitel u 8 sati toliko „izmaltretirali“ da je i nama već pomalo bilo dosta, zaključak je samo jedan, ovo je mobitel koji morate imati, ovo je mobitel skrojen baš po vašim potrebama, potrebama mladog čovjeka, potrebama i zahtjevima generacije Z.

Uz to, Galaxy S20 FE dolazi i u relativno širokoj paleti boja kako bi odrazio osobni stil svakog korisnika. Boje u kojima je S20 FE dostupan u Hrvatskoj su nebesko crvena, nebesko narančasta, nebesko ljubičasta, nebesko zelena, nebesko plava i nebesko bijela. U tijeku je posebna ponuda gdje uz kupnju Samsung Galaxy S20 FE pametnog telefona na poklon dobivate Galaxy Watch 46mm u srebrnoj boji. Promocija traje od 22.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha. Kako biste dobili Galaxy Watch 46mm potrebno je registrirati se unutar Samsung Members aplikacije.

Za više informacija posjetite www.samsung.hr.

Komentari