Nacrtajte spiralu i saznajte više o sebi

Piše
Petra Haleš

Apr 09, 2018

Od svih dosadašnjih testova osobnosti ovaj se pokazao najučinkovitijim i otkriva o vama sve što do sada niste znali. Samo trebate nacrtati spiralu.

Način na koji crtate spiralu govori dosta o vašoj osobnosti. U odnosu na način crtanja spirale, ljude možemo podijeliti u dvije skupine. Neki je crtaju od iznutra prema van, dok drugi to rade obrnuto. I upravo to može otkriti karakteristike njihove osobnosti.

Iznutra prema van

Vrlo ste brižni i uvijek pružate podršku ljudima kada im je potrebna utjeha, netko za razgovor ili rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi priskočiti. Osoba koju volite može se smatrati srećkovićem jer su vama partner, obitelj i pravi prijatelji na prvom mjestu. Imate jaku volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama su suosjećanje i ljubaznost jako važni – takvi ste i sami, pa to očekujete i od drugih.

Izvana prema unutra

Vrlo ste mudra osoba i oduvijek ste bili zreli za svoje godine. Vaše kvalitete bi trebao imati svaki čovjek: ljubaznost, marljivost i istrajnost. U isto vrijeme, svjesni ste da ne trebate zanemariti zabavu i opuštanje s obitelji i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često slijedite svoje srce. Izbjegavate svađe s drugima i možete dugo trpjeti, ali kada jednom nekoga “prekrižite”, to ostaje tako do kraja života.

Komentari