Rog Holi Run&Fest Zagreb

Piše
Lorena Sikavica

Apr 19, 2017

Eksplozija boja, zabave, rolanja i trčanja okupat će Zagreb. 13. svibnja, naša prijestolnica biti će okupana magičnim prahom u svim bojama.

Prvi puta u Zagrebu na Jarunu, predstavljamo vam utrku koja se temelji na izreci SLAVIMO POKRET, u kojoj nema mjerenja vremena i natjecanja nego su pobjednici svi koji sudjeluju. Kroz utrku vas očekuje zasipanje sa otkačenim “HOLI” bojama, a na kraju posebno iznenađenje.

Pripremaju se događanja uz razne igre, sa sportskim i sponzorskim aktivnostima, a za kraj epski party s vrhunskim izvođačima i naravno bojama! Sam koncept temelji se na svjetski poznatom “Color Runu“,. Pripremit će se događaj koji će odzvanjati širom Hrvatske.

Na cca. 4 km dugoj stazi, čekaju vas 4 obojene postaje s različitim HOLI bojama. Utrka je humanitarne prirode u kojoj će se pokloniti jedna invalidska kolica onome kome je potrebna pomoć.

Za vas se priprema puno iznenađenja, a i možda ćete u utrci sudjelovati besplatno, zato pratite događaj na: www.holirunfest.com

Pridruži se HOLI događaju, POZOVI prijatelje i budi među prvima obavješten o svim novostima koje o se ve godine pripremaju za vas!

Izvođači

  • VANILLAZ

Energični house duo Vanillaz trenutno su najuspješniji DJ duo na ovim prostrorima, a čine ga hrvatski DJ Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk. Dečki su u vrlo kratkom vremenu postigli golem uspjeh, nastupajući na najvećim festivalima i u najboljim klubovima diljem svijeta. Njihove mixeve svirala su najjača svjetska DJ imena poput David Guette, Hardwella, Dimitri Vegas & Like Mike te mnogi drugi.

  • KOSTA RADMAN

Kosta Radman je producent s uspješnim izdanjima u velikim izdavačkim kućama (Kontor Records, Tiger records) i DJ koji već godinama uspješno djeluje na regionalnoj clubbing sceni, a ujedno je i dugogodišnji rezident DJ Papaya kluba, 20. kluba na svijetu po ljestvici Top DJ Mag časopisa.

Program

  • Početak okupljanja u 15 sati
  • Početak rolanja i utrke u 17 sati
  • Zabava od 17 do 21 sat

Ulaznice

Redovna cijena je 50 kuna (od 9 travnja do 12. svibnja)
Na dan događanja cijena je 75 kuna (13. svibnja)

Djeca do 7. godine starosti imaju besplatan ulaz!

ONLINE: www.entrio.hr
PRODAJNA MJESTA: https://www.entrio.hr/outlets

Ne postoji dobno ograničenje za sudjelovanje. Događaju mogu prisustvovati i maloljetne osobe. Kupnjom ulaznice roditelji, odnosno skrbnici preuzimaju svu odgovornost.

Više na facebook eventu.

Komentari