Tko će završiti faks? Jarci, samo naprijed, Ribe – razmislite!

Piše
Branka Kovač

Sep 15, 2016

Fakultet nije za svakoga. Zemljani znakovi neće imati većih problema, Strijelce na putu do diplome može usporiti neprestano pijančevanje, a Rakove i Ribe slomljeno srce.

Upisali ste fakultet i što sad? Možda bolje da niste, a možda će sve teći glatko. Kolike su vam šanse da dogurate do diplome i kako da se snalazite po putu? Zodijak je tu da vam da ideju.

ribeZemljani znakovi neće imati većih problema, osim možda Djevice. Kad se zareda par neuspješnih izlazaka na ispit, nađite Strijelca da se s njim zapijete. Ako ne olabavite malo, čeka vas bar desetljeće studiranja i samokažnjavanja. Isto tako, ne približavajte se ostalim znakovima trijezni. Dajte im šansu da neopterećeno i veselo polažu ispite koje vi niste mogli proći.

Bikovi se ne moraju brinuti tijekom fakulteta, jedino kad se zaposle mogu postati budale na kojima se bogati Škorpion. Škorpion treba odabrati područje na kojemu želi briljirati i diploma je riješena. Svojom demonskom snagom prelazi sve prepreke da bi kasnije postao svojevrsni Al Capone svoje struke. On je u pozadini, kontrolira sve, glave lete na treptaj njegovog oka. Ribe, molite za Škorpiona da mu proradi savjest.

Vatreni znakovi, nemojte se približavati Raku. Osjetljiv je, treba mu pažnje i ljubavi i nećete uz njega moći napumpavati svoj ego. Iskušajte sreću s Ribom – možda traži novu žrtvu koju će staviti na pijedestal i besramno obožavati do samouništenja. Da, možda ste baš vi taj sretnik.

Strijelci, nađite Jarca za diskusije – dovoljno je informiran da vam parira u znanju, dovoljno inhibiran da se možete osjećati nadmoćno. Oboje uzimate diplomu – Jarci idu punom parom naprijed, dok Strijelci ponekad zapnu zbog mamurluka.

ribeOvnovi, odaberite fakultet gdje vam sve ide od ruke, okružite se ljudima kojima možete nabijati na nos da ste bolji. Preporučujemo Rakove, Ribe i Vage. Lavovi, razbijte monotoniju studiranja sa strastvenim ljubavnim aferama. Ne brinite se oko diplome, previše ste umišljeni da ne bi uspjeli. Imidž je sve.

Ribe i Rakovi, ako baš morate studirati, držite se podalje od drugih i ne zamarajte ih svojim emotivnim problemima. Ako vam se tokom studija ne zalomi slomljeno srce, imate šanse da završite.

Vage i Blizanci, da vas bar svaki fakultet ima! Blizanci, vaša ljubav za novim informacijama (koje jednako tako brzo i zaboravite) oplemenjuje akademsku zajednicu, vaša nepristranost otvara vrata novim spoznajama! Ako ne postanete površni zgubidani koji provode više vremena tulumareći nego učeći, diploma je vaša. Vage, vaša ljubaznost i obazrivost krijepi dušu svakog studenta. Vaše skripte i bilješke su umjetničko djelo! Ovnovi, Lavovi i Strijelci ovise o vama. Neka kopiraju!

Vodenjaci, ako baš morate studirati, u redu. Priuštite si to zadovoljstvo i bombastično prekinite studij zbog nekog suludog razloga. Ali nemojte čamiti na fakultetu i gunđati protiv sistema. Jarci se spremaju za svjetsku dominaciju, smetate im.

Komentari