Berlitz – Nauči strane jezike uz popust

Piše
x-ica tim

Aug 18, 2016

Škola stranih jezika Berlitz u suradnji s portalom x-ica.com svim registriranim članovima portala nudi popust na grupne tečajeve i Cyber Teachers online tečajeve.

Berlitz, kao jedna od vodećih tvrtki na međunarodnom tržištu jezične poduke, svojim individualnim i korporacijskim uslugama zadovoljava potrebe pojedinaca, odjela i čitavih organizacija već više od 130 godina. To je mjesto gdje su svoja znanja širile poznate osobe poput Antonija Banderasa, Johna Lennona, cara Nikole II, Marlona Branda i Meryl Streep.

Berlitzova posebna metoda učenja utemeljena je na aktivnom govorenju i učinkovita u razvijanju konverzacije u kratkom roku.

U Berlitzu danas se mogu učiti svi svjetski jezici – engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski i hrvatski za strance.

Osmišljenim i zanimljivim razgovorima, modernim i živim jezikom doći ćete do opuštenog, a sigurnog izražavanja u svim životnim prilikama na jeziku koji ste odabrali. Uspješna komunikacija je osigurana. Strani jezici prestaju biti nedostižni ili teškom mukom osvojeni ciljevi. A to i jest cilj Berlitz metode.

Škola stranih jezika Berlitz svim registriranim članovima portala x-ica.com i vlasnicima x-ica Gold kartice nudi 10 % popusta na grupne tečajeve i Cyber Teachers online tečajeve.

Ako još niste registrirani član portala možete to potpuno besplatno učiniti online na portalu i uživati u brojnim popustima.

Berlitz – garancija vrhunskog znanja

Web stranica

Photo galerija (18 slika)

Adresa: Ilica 44, Zagreb

Kontakt telefon: 01/4812 – 116

web

Komentari