Taboo wellness apartments

Piše
x-ica tim

Aug 24, 2016

Za registrirane članove Portala x-ica.com i članove X-ica Gold Cluba, Taboo wellness apartments pripremio je popust na redovne cijene termina.

Taboo wellness apartments nalazi se u Zagrebačkoj aveniji 104 (Nova galerija). Idealno je rješenje za sve one koji sebi žele priuštiti nešto posebno poput privatne wellness oaze gdje mogu nesmetano uživati u spa čaroliji koja je garantirani pobjednik svakodnevnog stresa.

1
Posebnost usluge odražava se u jedinstvenom konceptu u kojem se svakom klijentu nudi mogućnost da sam doprinese kreiranju ambijenta za vlastitu relaksaciju. Centar ima četiri Spa zone nazvane po prirodnim elementima Vatra, Zemlja, Voda i Zrak.

2

Spa zone su luksuzno opremljene i vođena je briga o svakom detalju da bi se klijentu osigurao savršen wellness doživljaj. Svaka Spa zona ima vlastitu saunu, jacuzzi, sanitarni čvor i tuševe, relax zonu s wellness čajevima, LCD TV, MP4 uređaj s chillout/relax glazbom, klima uređaj, ogrtače i ručnike.

Čekaju vas akcije, nagradne igre, prigodni wellness paketi, osvježeni apartmani, te još mnogo toga.
Rezervirajte svoj termin na vrijeme i uživajte u privatnom raju.

Za registrirane članove portala x-ica.com i članove X-ica Gold Cluba, Taboo nudi popust od čak 20% na redovne cijene termina.

Radno vrijeme: od 10 do 6 sati

Kontakt: 01 5534 644

facebook

Photo galerija (11 slika)

Komentari