Postani ambasador Mov’in Europe projekta

Piše
Iva Bucić

Sep 26, 2016

Erasmus studentska mreža Hrvatska (ESN) okupila je u Šibeniku i na Zlarinu volontere iz Dubrovnika, Osijeka, Rijeke, Splita, Zadra i Zagreba, a riječi je bilo o razvoju i implementaciji Mov’in Europe projekta.

Mov’in Europe, projekt koji promovira mobilnost kao stil života, bilo da se radi o mogućnostima studiranja, prakse, zaposlenja ili volontiranja, djeluje pod geslom Mobility is a lifestyle. Ambasadori projekta, osim što drže predavanja i radionice na temu mobilnosti, dijele svoja iskustva s Erasmus+ razmjene i upoznaju studente s programima i mogućnostima koje pružaju Youth Exchange ili European Voluntary Service. Stoga, ako imaš Erasmus iskustva ili samo želiš postati ambasador, javi se na adresu movineurope@esn.hr.

Mov'in Europe

Mov’in Europe ekipa, ESN Hrvatska

ESN Hrvatska nacionalna je krovna organizacija 6 lokalnih podružnica Erasmus studentske mreže unutar Hrvatske te okuplja 250 aktivnih volontera koji godišnje potpomažu više od 2 000 internacionalnih studenata. ESN Hrvatska punopravna je članica najveće studentske organizacije u Europi, Erasmus Student Networka, organizacije koja okuplja 39 000 volontera na više od 500 visokoobrazovnih ustanova s ciljem podrške i razvitka studentske razmjene, volonterstva i aktivnog građanstva.

Više o samom projektu i ambasadorima možete saznati na web stranici Mov’in Europe-a, a aktivnosti unutar Hrvatske možete pratiti na web i Facebook stranici ESN-a Hrvatska. Osim toga, ESN-ovci pozivaju Erasmusovce da se uključe u #hookedonME kampanju klikom na link.

Komentari