U zadnji tren zgrabi kartu za Sea Star Festival

Piše
Kristina Jelić

Mar 28, 2017

Zbog izuzetnog interesa publike posljednji, limitirani kontingent festivalskih ulaznica za Sea Star Festival u prodaji će biti najkasnije do nedjelje, 2. travnja, no ako se prodaja nastavi ovim tempom karte bi se mogle rasprodati i ranije.

Festivalske karte za Sea Star Festival kupiti se mogu on line i na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa po cijeni od 259 kuna, a uz njih dostupan je VIP Gold karte po cijeni od 749 kuna te jednodnevne ulaznice po cijeni od 199 kuna.

Prvo izdanje Sea Star Festivala održat će se u umaškom Stella Maris kompleksu. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. svibnja. Festival će punom snagom živjeti petak 26. i subotu 27. svibnja, oba dana već od podneva pa sve do ranih jutarnjih sati. U nedjelju se priprema se after program za one najizdržljivije.

Line up će sadržavati oko 70 izvođača raspoređenih na 6 pozornica, a predvode ih The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum DJ set, Modestep (Live), Elemental, Brkovi, Jonathan, Bad Copy, Kiša metaka, Sassja, Krankšvester, Artan Lili i brojni drugi.

EXIT Ljeto ljubavi 2017. počet će upravo u Umagu, te nastaviti se na tri festivala: Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. lipnja, EXIT-u, koji počinje Get EXITed događajem 5. srpnja s Killersima i nastavlja se od 6. do 9. srpnja na Sea Danceu od 13. do 15. istog mjeseca.

Komentari