Do 1000 dolara i New Yorka preko PLURAL + video festivala

Piše
Ana Leko

Apr 03, 2017

Ako imaš manje od 25 godina, voliš snimati razne videe, a zanimaju te teme poput migracija, raznovrsnosti i društvene uključenosti pošalji svoj uradak na PLURAL + video festival jer možeš osvojiti 1000 dolara i putovanje u New York.

PLURAL + video festival nastao je na inicijativu Saveza civilizacija pri Ujedinjenim narodima (UNAOC) i Međunarodne organizacije za migracije (IOM).

PLURAL je natjecateljstog karaktera stoga organizatori pozivaju mlade ljude iz cijeloga svijeta da prijave svoje radove na temu migracije, raznovrsnosti i društvene uključenosti. Svoje radove mogu prijaviti mladi do 25 godina, a u videu mogu biti prikazani i stariji, no preferira se prikaz mišljenja mladih na spomenute teme. Video treba biti na engleskom jeziku ili imati engleske titlove, a može ga se poslati poštom na DVD-u ili putem file hosting stranice.

Natjecateljske kategorije:

  • do 12 godina
  • od 13 do 17 godina
  • od 18 do 25 godina

Ako je na nekom videu radilo više ljudi, taj će se rad natjecati u kategoriji sudionika koji ima glavnu ulogu u izradi videa.

Dobitnik iz svake kategorije osvojit će nagradu od 1000 dolara, a po jedan predstavnik dobitnika iz svake kategorije imat će priliku otići na PLURAL + 2017 dodjelu nagrada u New York gdje će predstaviti svoj video.

Prijave su otvorene do 4. lipnja, a moguće su putem online obrasca. Maloljetni sudionici trebaju imati i potpis roditelja, skrbnika ili druge odgovorne odrasle osobe.

Sve dodatne informacije možete pronaći na webu.

Komentari