Makeup artistica Sanja Grbić uljepšala Kim Kardashian

Piše
Ana Leko

Jan 23, 2017

Svjetska showbizz starleta Kim Kardashian hvalila se na društvenim mrežama kako je proteklih nekoliko dana provela u Dubaiju. No malo ljudi zna da je tamo boravila kako bi bila model svjetski poznate edukacije Masterclass za makeup artiste, koju je vrlo uspješno pohodila i Sanja Grbić.

Sanja Grbić

Sanja Grbić

Sanja Grbić poduzetnica je iz Siska, članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i vrlo je poznata makeup artistica te Instagram influencerica. Dio svojih poslovnih aktivnosti usmjerila je na šminkanje poznatih osoba, te je iz Dubaija, nakon profesionalnih druženja s Kim Kadrashian, donijela u Hrvatsku najnovije trendove svoje profesije.

Na Masterclassu sam vidjela dosta slavnih osoba koje se također bave šminkanjem i vrlo su popularne ličnosti na društvenim mrežama. Ukupno nas je bilo 600 polaznika iz svih dijelova svijeta, a iz Hrvatske samo dvije polaznice Mastrerclassa. Posebna gošća bila je Kim Kardashian, koja je doputovala iz Los Angelesa i uz koju smo kao model učili i radili – opisala je protekle dane makeup edukacije uz slavnu showbizz zvijezdu poduzetnica Sanja Grbić.

Sanja Grbić već se šest godina bavi profesionalnim šminkanjem, a zahvaljujući međunarodnom školovanju poseban sjaj i makeup dojam dala je brojnim kampanjama hrvatskih poznatih osoba. Šminkala je tako Nikolinu Ristić, Tinu Katanić, Sementu Rajhard, Barbaru Šegetin i mnoge druge poznate osobe za brojne promotivne kampanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Jako volim makeup art i šminkanje, a kada god imam prigodu dodatno se educirati, uvijek ulažem u taj segment mog profesionalnog napretka. Završila sam školovanje u Londonu, a evo nastavila edukaciju u Dubaiju gdje mi je model bila svjetski poznata Kim Kardashian. Susret s Kim je bio iznad moga očekivanja, jedno divno iskustvo jer je toliko draga i divna osoba, prelijepa i pristupačna i skroz me oduševila – znatno je drugačija od onog što smo navikli viđati u medijima – ocjenjuje Sanja svoje iskustvo sa svepriustnom Kim.

Photo galerija (7 slika)

Novo iskustvo, znanja i profesionalno usavršavanje Sanja Grbić će odmah iskoristiti u primjeni na svojim klijenticama gotovo svih generacija. Posebice jer, kako ističe, mnoge djevojke i žene griješe prilikom šminkanja, te umjesto da kvalitetnim makeupom naglašavaju svoju ljepotu, one je na pogrešan način prikrivaju, pa čak i nagrđuju.

Jako se griješi prilikom prejakog naglašavanja obrva čime postaju sasvim neprirodne i previše istaknute na licu. Često se koristi i neprilagođena boja pudera, nekoliko nijansi tamnija ili svijetlija nego što bi trebala biti. Česta je i greška što se ne blendaju sjenila, ali i makeup lica općenito, pa to zna izgledati neuredno i neprirodno – upozorava ova Sanja.

Iskustvo druženja s Kim Kardashian u Dubaiju, ali prije svega naučenog na svjetski poznatom Masterclassu za makeup artiste, ova članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iskoristit će za unapređenje svog poduzetništva, još kvalitetniju uslugu klijenticama, kao i nove tečajeve edukacija koji u stopu prate globalne trendova u svijetu šminkanja.

Tekst i fotografije: PR Virtualni ženski poduzetnički centar

Komentari