Valentinovski maštoviti i kreativni darovi za nju i njega

Piše
Maja Baričević

Jan 30, 2017

Valentinovo se bliži i običaj je pokloniti nešto voljenoj osobi. Što pokloniti kad ti se dogodi da ti kroz prazne džepove vjetrovi prolaze? Što pokloniti kad on ili ona ima sve? Uz ovih par kreativnih savjeta ovo će Valentinovo biti za pamćenje!

Znamo da se ljubav ne mjeri skupim nakitom, brzim autima ili krznom nekih jadnih malih životinjica. Također nam je svima drago primiti valentinovski dar koji otkriva nečiju naklonost ili ljubav prema nama. Ako je taj dar skuplji i veći sigurno ćemo se i više radovati. Ili možda nećemo?

Valentinovo se bliži i običaj je pokloniti nešto voljenoj osobi. Što pokloniti kad ti se dogodi da ti kroz prazne džepove vjetrovi prolaze? Što pokloniti kad on ili ona ima sve? U nastavku ćemo vam dati par savjeta kako se iskazati kao maštovit dečko ili kreativna djevojka i uz pomoć malo brianstorminga napraviti ovo Valentinovo jednim od onih koji se pamte.

Darovi za dečke

Kreativna ideja br. 1

Tvoj dečko je avanturistički tip i ti ćeš ga natjerati da se za ovaj dar potrudi. Kupila si mu neku sitnicu, no iako znaš da će se to njemu svidjeti misliš da mu to neće biti dovoljno napeto. Zašto mu ne bi uz dar poklonila i uzbuđenje na planini ili u šumi dok se šećete do vašeg omiljenog mjesta ili planinarskog doma.

Dobro zamotaj dar za njega, a zatim napravi mali izlet s prijateljicom na tu planinu ili u istu šumu dan ranije. Otprilike nakon 10 minuta hoda probaj mu ostaviti prvi znak naslovljen na njegovo ime. Zadaj mu zagonetke, nacrtaj mu putokaze ili mu napiši smjernice tipa: Nađi me! Kod crvene točke okreni se desno. Hodaj 20 koraka naprijed, 30 koraka desno. Takvih poruka ostavi bar 5 i probaj ih ne ostaviti na mjestu gdje prolazi puno ljudi.

Tebi želimo dobru zabavu, a dečku sretnu potragu!

Kreativna ideja br. 2

Imaš sreću i hodaš s dečkom koji voli kuhati. Većina cura će se složiti da si sretnica. Probaj saznati što još ne zna, a što bi volio naučiti kuhati ili peći. Ako je riječ o štruklima, daj si truda i prvo ti probaj razvući tijesto i zatim probaj napraviti par puta samostalno.

2017-25-1--20-48-30

Nakon što si sve naučila, pozovi dečka na Valentinovo k sebi doma ili probaj dogovoriti sastanak kod njega doma. Uz neki simpatični kuhinjski gadget s kojim će se oduševiti ponesi i sve sastojke za napraviti štrukle. Upalite radio, izvadite vagu i mijesite. Sigurni smo da ćete se super zabaviti i na kraju fino napapati. Zna se da ljubav ide kroz želudac 🙂

Kreativna ideja br. 3

Znaš plesti, heklati ili šivati? Iznenadi svog dragog super sexy hand made poklonom! Heklanim gaćicama ili mrežastom grudnjaku tvoj dragi sigurno neće moći odoljeti.

Kako bi još više začinila večer, napravi svoju memory igru. Ovu zabavnu dječju igru učini zločestijom i na kartice nalijepi slike koje će zagolicati njegovu maštu. Kad pobijedi (jer ćeš ga naravno pustiti da pobijedi!), pred sobom će imati cijeli scenarij što možete raditi tu večer. Dobru zabavu! 🙂

Pokloni za cure

Maštovita ideja br. 1

Cure se vole brinuti o drugima, pa tako i o cvijeću. Ako tvoja draga voli cvijeće ovo je pravi poklon za nju. Pokloni joj cvijeće s porukom Uzgoji svoju ljubav u kojoj ćeš joj objasniti kako mora uzgojiti svoju ljubav.

2017-25-1--20-43-24

Istraži malo po internetu, prošeći po vrtnom odjelu nekog specijaliziranog centra i probaj naći sjeme ili lukovicu cvijeća, na primjer začinsko bilje ili tulipane koje tvoja draga obožava. Posadi sjeme ili lukovice u lijepu teglicu. Ako si umjetnički tip dečka, možeš se iskazati i oslikati joj tu istu teglicu.

Maštovita ideja br. 2

Imaš curu koja voli plesati, a ti se na plesnom podiju osjećaš kao slon u staklani? Nije nemoguće naučiti plesati. Ples je odlična aerobna vježba. Potiče lučenje hormona sreće i popravlja držanje tijela, te jača mišiće.

Probaj razgovarati sam sa sobom i upiši kratki plesni tečaj ili par privatnih sati s plesnim stručnjakom. Iznenadi svoju djevojku, odvedi je na plesnjak i opusti se. Pokaži što si naučio samo za nju. Vjeruj nam, ona će biti oduševljena, a vaša ljubav će procvasti.

Maštovita ideja br. 3

Tvoja djevojka često gleda zvijezde i općenito ju zanima svemir. Zašto joj ne bi kupio zvijezdu preko interneta i nazvao je po njoj ili po vama. Na Valentinovo ju odvedi u zvjezdarnicu i tamo joj pokloni originalni poklon.

2017-25-1--20-50-20

Naravno da ovo nije službeno i da se zvijezde imenuju po posebnim uvjetima, ali draga će ti biti sigurno oduševljena. Primjer internet stranice na kojoj možeš kupiti zvijezdu svojoj dragoj pogledaj ovdje.

Valentinovski klišeji

Kako bi ove ideje bile potpune nemoj podcijeniti čestitku, neizbježno cvijeće, čokoladu ili bombonijeru. Zagrli voljenu osobu, pogledajte romantičnu komediju, poljubite se i volite svaki dan, cijelu godinu.

Izvor: star-registration.com

Najbolji romantični filmovi za gledanje u dvoje

Komentari