Besplatan Office 365 paket za studente

Piše
Karla Krušlin

Sep 05, 2015

Microsoft je nedavno predstavio svoj novi Office paket koji je značajan po tome što je besplatan za studente i učenike!

Paket Office 365 Education Plus je dio sustava Office 365 koji je besplatno dostupan svim polaznicima obrazovnih institucija koje su kupile Office.

Ovaj paket omogućava studentima i učenicima da instaliraju sve programe Microsoft Office paketa kao što su Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher i Access na čak 5 računala, koja mogu biti PC ili Mac te na mobilne uređaje koji uključuju tablete s Android sustavom, iPad i Windows. Prednosti paketa Office 365 Education su 1TB prostora za pohranu na servisu OneDrive kojim upravlja škola te mogućnost surađivanja i uređivanja uz Office Online, Yammer i web-mjesta sustava SharePoint.

Ono što vi trebate imati kako biste dobili pristup korištenju ovog paketa jest e-mail adresa koju vam je dodijelila škola te na koju možete primati i vanjsku poštu, navršenu zakonsku dob za pojedinačnu prijavu na mrežne ponude, odnosno 13 godina i naravno, pristup internetu.

Ako ispunjavate sve ove uvjete, paket možete koristiti neograničeno dok god se školujete u istoj instituciji ili dok se iz nje ne ispišete.

Više informacija potraži na Officeovoj stranici.

Foto: Microsoft Sweden

Komentari