5 instagram profila za one željne putovanja

Piše
Ena Kičeec

Mar 14, 2018

Svi bi mi htjeli provoditi svoje slobodno vrijeme putujući po svijetu, upoznavajući nove kulture i mjesta, ali realnost nije često takva. Od svih obaveza i rokova koji nas pritišću sa svih strana rijetko kada imamo vremena obilaziti mjesta koja su nam u blizini.

Ono što možemo napraviti kad nas uhvati želja za putovanjem je u pauzama od posla i učenja proučavati profile onih ljudi kojima je posao da putuju.

@jannikobenhoff

17-godišnji Jannik Obenhoff mladi je fotograf iz Njemačke čiji je instagram profil s više od 760 000 pratitelja, proglašen jednim od najutjecajnijih i najljepših u 2017.godini.

(https://www.instagram.com/jannikobenhoff/)

@erubes1

Eric Rubens fotograf je koji živi u južnoj Kaliforniji koji sa svojih 343 000 pratitelja svakodnevno dijeli fotografije mora, sunca i pješčanih plaža.

(https://www.instagram.com/erubes1/)

@doyoutravel

Iza imena bloga „Do you travel“ stoji Jack Morris koji zahvaljujući ugovorima s brojnim poznatim tvrtkama putuje sa svojom djevojkom Lauren Bullen (@gypsealust) i obilazi neka od najljepših mjesta na svijetu.

(https://www.instagram.com/doyoutravel/)

@chelseakauai

Chelsea Yamase podrijetlom je sa Havaja,a  osim što putuje i dijeli trenutke svojih putovanja s više od 520 000 pratitelja na Instagramu, bavi se sportom, manekenstvom i pisanjem.

(https://www.instagram.com/chelseakauai/)

@swedishnomad

Alex, poznat kao i „Swedish Nomad“ sa svojom djevojkom putuje svijetom i dijeli posebno lijepe fotografije najpoznatijih turističkih znamenitosti uslikane u rano jutro kada nikoga nema na ulicama.

(https://www.instagram.com/swedishnomad/)

Komentari