Studentica prodala nevinost za 1,2 milijuna eura

Piše
Mateo Galić

Mar 29, 2018

Nevjerojatna priča o 26-godišnjoj državljanki Velike Britanije, koja je imenovana samo kao Jasmine, podijelila je svjetsku javnost, nakon što je ova djevojka objavila da je prodala nevinost za 1,2 milijuna eura.

Jasmine, studentica iz Londona, svoju je nevinost stavila na aukciju prošle godine i zarekla se da će je prodati onom tko najviše ponudi. To je konačno i učinila, navodno jednoj hollywoodskoj zvijezdi, prenosi australijski portal News.

Djevojka je prihvatila najveću ponudu od 1,2 milijua eura, ali nije željela otkriti identitet glumca koji je isplatio ovaj novac, kao ni vlastito prezime.


Na ovaj korak Jasmine se odlučila kako bi što prije pokrenula vlastiti biznis. Iz tvrtke Cinderella Escorts, preko koje je oglasila prodaju nevinosti, kažu da je na aukciji pobijedio glumac iz Los Angelesa, koji je svojom ponudom nadmašio biznismena iz Münchena i nogometnu zvijezdu iz Manchester Uniteda.

Jasmine je prije konačne odluke išla na večeru s ovom trojicom muškaraca i priznaje da je to iskustvo bilo nevjerojatno.

“Roditelji me podržavaju od samog početka. Znaju za sve i slažu se. Imam 26 godina i znaju da sam dovoljno odrasla kako bih sama odlučila što ću činiti sa svojim tijelom“, objasnila je.

Nevinost je prodala neimenovanom glumcu čiji je i inače veliki obožavatelj, a priznaje kako nije očekivala da će njena nevinost dostići toliku cijenu, a svoju odluku o prodaji nevinosti branila je više puta.

“Mislim da bi svaka djevojka radije postupila isto nego izgubila nevinost s momkom s kojim će poslije raskinuti“, zaključila je Jasmine.

Komentari