Budite korak ispred poslodavaca s CareerCentrom

Piše
Lorena Sikavica

Jan 30, 2018

Odabrati karijeru znači po prvi put u životu dopustiti si postati ono što zaista želite. Iskoristite tu priliku. 

Posao će vam dati veliku slobodu. Uloga učenika ili studenta vezana je uz točno definirana pravila i gradivo koje trebate savladati. Posao je potpuno drukčiji. Odabrati posao po mjeri vaših interesa i vještina treba biti vaš najvažniji zadatak u životu.

CareerCentar je nova profesionalna društvena mreža i e-learning platforma koja vam želi pomoći u tome. Napravite svoj prvi korak i pročitajte njihove savjete. Kroz njihovo iskustvo to je sadržaj koji ima najviše šanse utjecati na vaše karijerne odluke. Pružite priliku CareerCentru.

Kako CareerCentar može pomoći vašoj karijeri?

Resursi, savjeti, vježbe i lekcije iz područja upravljanja karijerom postaju nužno znanje u današnjem dinamičnom profesionalnom razvoju. Velika je vjerojatnost kako ćete nekoliko puta tijekom svog radnog života mijenjati karijeru i kontinuirano koristiti osnovne vještine upravljanja karijerom.

Kandidatima za posao dostupni su sljedeći inovativni elementi platforme:

  • Online edukacija u području savjetovanja i upravljanja karijerom. Posloprimci sada na jednom mjestu imaju sve resurse zbog kojih će se moći kvalitetno pripremiti za proces zapošljavanja, ali i razumjeti kako prepoznati svoje interese i vrijednosti u kontekstu budućih odabira. Online sadržajem ovog tipa tako će eliminirati sve barijere zbog kojih danas velik broj posloprimaca nema pristup ovakvom znanju.
  • Mogućnost prijave na posao s doslovno 1 klikom.
  • Mogućnost rješavanja online testova i online radnih zadataka koji će posloprimcima približiti kompleksnost radnih mjesta i pomoći kod budućih odabira.
  • Uređivanje korisničkog profila, pisanje članaka i objava kako bi se bolje i kvalitetnije predstavili tvrtkama.
  • Spremanje bitnog sadržaja u Dnevnik karijere, gdje ćete na jednom mjestu imati informacije o tvrtkama, članke za kasnije pregledavanje, komentare vezane za određene natječaje, razgovore za posao ili same tvrtke.
  • Baza znanja i doprinos svih zainteresiranih koji će na CareerCentru pisanjem članaka objašnjavati mladima sve izazove profesionalnog razvoja.
  • Stipendijske programe za mlade.

Komentari