Flixbus napokon i u Hrvatskoj

Piše
Ana Leko

Jun 14, 2016

Odnedavno u Hrvatskoj prometuje FlixBus s izrazito povoljnim cijenama karata i odličnim uvjetima. Studentima i svim putoholičarima FlixBus omogućuje jednostavnije putovanje prema bijelom svijetu.

Autobusni operater FlixBus svojim inovativnim poslovnim modelom vrlo je brzo proširio zelenu mrežu autobusnih linija kroz 18 europskih zemalja. Tako se u društvu Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske, pronašla i Hrvatska.

Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja se može pronaći i na portalu x-ica.com u rubrici Putovanja.

Polako ali sigurno otvaranje prema Zagrebu prvi su koraci ulaska FlixBusa na hrvatsko tržište. Već od 12. svibnja može se svakodnevno putovati na relaciji Zagreb-Torino, što omogućuje jednostavniji, kvalitetniji i povoljniji prijevoz putnika po promotivnoj cijeni od 69 kuna.

flixbus-brandenburger_tor (Medium)

FlixBus je prepoznao lošu povezanost glavnog grada Hrvatske s nekim od najvećih talijanskih modnih, kulturnih, turističkih ili zabavnih gradskih centara, poput Milana, Venecije, Verone ili Torina, te odlučio upravo na toj međunarodnoj relaciji ponuditi visoki standard putovanja, inovativnu tehnologiju i jednostavan pristup rezervaciji karata, gdje god se putnik nalazio.

Studentima, putoholičarima i poslovnim putnicima FlixBus je upravo ovime ponudio problem manje u organizaciji putovanja prema Italiji, dok putnici dalje iz Italije svoje putovanje mogu nastaviti i prema drugim europskim državama iz FlixBus mreže.

Ovaj trenutno najinovativniji i najjednostavniji način rezervacije i kupovine autobusnih karata putnicima pruža mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informiranje putnika u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja te pozitivno utječe na okoliš.

Deutschland Fernbus Fernbuslinie Linienbus auf Autobahn

Udobni i kvalitetni autobusi s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice te piće i grickalice u autobusu, besplatna prtljaga, briga o putnicima kao i pravodobno informiranje putnika putem društvenih mreža te putem besplatne mobilne aplikacije samo je dio visokog standarda usluge i sigurnosti koju FlixBus nudi svojim putnicima.

Upravo spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus prijevoz autobusom čini ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

Komentari