Go Global Fair 2021

Piše
Mateo Galić

Feb 01, 2021

Središnji ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu sudjelovao je 28. siječnja 2021. na sajmu partnerskih sveučilišta Go Global Fair 2021 u organizaciji partnera Nacionalnoga sveučilišta Singapur (National University of Singapore).

U tjednu od 25. do 29. siječnja Ured za međunarodnu suradnju s Nacionalnoga sveučilišta Singapur virtualnim je putem približio partnerske zemlje i programe koje nude svojim studentima. Tijekom 5 dana više od 90 sveučilišta iz cijeloga svijeta predstavilo je svoje programe namijenjene dolaznim studentima.

Sveučilište u Zagrebu imalo je priliku, kao najstarija ustanova za visoko obrazovanje na ovim prostorima, predstaviti se i predstaviti mogućnosti koje se potencijalnim studentima otvaraju dolaskom u Hrvatsku. Na jednom su mjestu tako studenti Nacionalnog sveučilišta Singapur mogli dobiti informacije iz prve ruke o trenutnoj situaciji vezano za studentske razmjene, smještaj, programe koji se nude i destinaciji u koju odlaze.

Sveučilište u Zagrebu sudjelovalo na sajmu partnerskih sveučilišta “Go Global Fair 2021”

Predstavljen je i program učenja hrvatskoga jezika kao stranoga jezika te programa ljetnih škola u organizaciji fakulteta ili Sveučilišta.

Više o događanju možete vidjeti OVDJE.

Komentari