HOUSING AUSTRIA – najbolji smještaj za studente u Beču

Piše
Mateo Galić

svibnja 07, 2017

Ukoliko ste odlučili studirati u Beču i još niste pronašli adekvatan smještaj, pogledajte što vam nudi “Housing Austria” u Beču.

Za studente iz Hrvatske koji su odlučili studirati u Austriji “Housing Austria” u Beču nudi vrlo atraktivan smještaj.

a

Apartmani su prostrani i potpuno namješteni. Na raspolaganju vam je sve što vam treba za udoban život i normalno studiranje: besplatan internet, besplatna kabelska TV, integrirana kuhinja u sobi, mikrovalna pećnica, tuš i WC su u sklopu sobe.

b

Pored toga, ovdje možete svakodnevno koristi i praonicu rublja, spremište za bicikle, komunalne prostore, radne sobe, studio, balkon, stolni tenis, vrt i još puno drugih sadržaja. Ukoliko imate vlastiti automobil možete iznajmiti i garažu za vašeg ljubimca. Tijekom boravka osigurano je redovito čišćenje apartmana i zajedničkih površina.

4

Mjesečna cijena: 470 €
Polog: 600 €
Naknada za obradu:  95 €

U ovu cijenu uključeni su svi režijski troškovi, te tehničko osoblje za otklanjanje kvarova u apartmanima i zajedničkim prostorijama.

c

“Housing Austria” osigurala vam je i besplatan prijevoz od zračne luke, besplatan obilazak grada u trajanju od 3 sata, te poklon dobrodošlice, košara s voćem kako bi svježi i odmorni krenuli u vaš novi studentski život.

k

Za više informacija posjetite službenu web stranicu www.housingaustria.com

Dobrodošli u Beč!!!

Komentari