Sredi CV i dođi na LEAP Summit

Piše
Diana Radobuljac

Apr 07, 2016

U Zagrebu će se od 5. do 7. svibnja 2016. održati LEAP Summit. U tri dana će kroz Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu proći oko tisuću sudionika najvećeg međunarodnog događaja u Hrvatskoj posvećenog mladima i njihovom profesionalnom razvoju. 

Međunarodna konferencija koja će okupiti više od tisuću sudionika iz više od 30 zemalja svijeta održava se u Zagrebu, točnije u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu. Bit će tu studenata, mladih poduzetnika, lidera i padobranaca kojima će biti cilj prenijeti i usavršiti nova znanja i vještine te stupiti u svijet poduzetništva, kreativnosti i inspiracije.

Neke od tema, o kojima se od svjetskih poznatih predavača iz multinacionalnih kompanija kao što su IBM, Google i Diseny, može čuti na summitu su: Eksponencijalne tehnologije, Social Media tricks, Novi poslovni modeli u digitalnoj tehonologiji i mnoge druge.

No, neće sve biti suhoparno i ex catedra. Organizatori su pripremili i bogat neformalni program. Jedna od zanimljivosti bit će speed dating gdje će sudionici moći komunicirati direktno s potencijalnim poslodavcima i  saznati kako se mogu prijaviti na stručne prakse. Prvi korak koji će moći odraditi odmah na konferenciji je ostaviti poslodavcima svoj CV.

Prijave za LEAP Summit su otvorene, a više detalja o prijavi pogledajte ovdje.

Komentari