Oboji jesen novim bojama uz 35% popusta

Piše
Petra Haleš

Oct 23, 2020

Vrijeme je da sebe staviš na prvo mjesto i obojiš jesen novim bojama uz tečaj!

Ljeto je prebrzo prošlo i odjednom je počela jesen – vrijeme postaje tmurno i hladno, a ujutro je sve teže i teže ustati iz kreveta. Zvuči poznato?

Ekipa u Intellecti ne želi pristati na sjetnu jesensku atmosferu, tromost i dosadu! Stoga, ako nisi već na nekom njihovom brzom tečaju, predlažemo ti da sivu jesen obojiš novim bojama stranog jezika po želji i upišeš dvotjedni ili četverotjedni tečaj, online ili u učionici! 🙂 

7

Učenje stranih jezika pripremit će te za studij, obogatit će ti CV za budući posao, približit će ti druge kulture, ali i nove ljude, a ima i prilično dokaza da će ti pomoći očuvati zdravlje mozga 😉

Upiši jesenski tečaj i uči jezik u školi ili iz udobnosti svog doma – to znači da se možeš pridružiti Intellectinoj jezičnoj obitelji i sudjelovati u kvalitetnoj i modernoj nastavi u Školi, ali i od kuće, bez obzira na to jesu li u Zagrebu, drugdje u Hrvatskoj, ili na sasvim drugom kontinentu! Zvuči zanimljivo? Prijavi se ovdje! Ili nastavi čitati za više informacija.

4

A ako te ne zanima tečaj, već trebaš samo potvrdu (npr. za Erasmus), i to možeš odraditi u Intellecti!

Što je intenzivni ili superintenzivni tečaj?

To je prilika za učinkovito i brzo učenje jezika! 

Na intenzivnom tečaju kroz period od 2 tjedna svakodnevno sudjeluješ u nastavi i radiš na svom znanju i sposobnostima. Tako možeš naučiti osnove jezika ili unaprijediti postojeće znanje, ali i  završiti jedan cijeli stupanj (npr. B2.1) u samo 10 dana! Inače za to treba najmanje jedan semestar, a često i više. 

6

A što je superintenzivni tečaj? Pa isto to, samo puta dva: Četiri tjedna i dva stupnja, odnosno cijela razina (npr. B2.1 + B2.2)! Dakle, ponovimo još jednom – u mjesec dana možeš ostaviti cijelu jezičnu razinu! Jedino što nije udvostručeno jest cijena – isplati se upisati superintenzivni tečaj uz velike popuste (čak do 35% za vlasnike x-ica Cashback kartice!) 😉

Naravno, svi Intellectini jezični kurikulumi usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (ZEROJ-em). To znači da je njihova jezična diploma usklađena s hrvatskim i europskim standardima.

3

A kada se održava nastava?

Tečajevi se održavaju u 4 dvotjedna ciklusa, i to po sljedećim datumima:

  1. ciklus: 2. do 13. studenog
  2. ciklus: 16. do 27. studenog
  3. ciklus: 30. studenog do 11. prosinca
  4. ciklus: 12. do 23. prosinca

8

Jedan intenzivni tečaj uključuje jedan ciklus, a superintenzivni dva ciklusa. Nastava se za vrijeme ciklusa održava svakim radnim danom u terminima koje se dogovori s grupom, a u skladu s dostupnosti polaznika. To je još jedan način na koji tebe u Intellecti stavljaju na prvo mjesto!

1

Ne zaboravi da intenzivno možeš učiti jezike neovisno o tome gdje se nalaziš, što znači da možeš učiti od bilo kuda, uključujući i ranije spomenuti krevet 😉 A uz super profesore, dobro društvo i kvalitetno učenje još dobiješ dodatne sadržaje u našoj virtualnoj učionici za samostalno učenje i utvrđivanje gradiva! 

Dakle, zanima li te četverotjedni tečaj engleskog jezika, na primjer neke B1 ili slične razine? Ili bi radije na takav početni tečaj njemačkog jezika? Naravno, tu su i drugi jezici – talijanski, francuski, španjolski, švedski itd.!  Ako te pak zanima neki jezik koji nije na popisu, javi se ekipi u Intellecti!

2

Ne znaš baš koji ti jezični stupanj odgovara? Odaberi jezik i riješi besplatni online test pa saznaj!

Izaberi između superintenzivnog i intenzivnog tečaja i prilagodi brzinu učenja svojim potrebama i željama! Prijavi se već danas i osiguraj svoje mjesto u Intellectinim malim  grupama, a za više zanimljivih i korisnih informacija možeš ih pratiti i na Facebooku 🙂

Imaš novu x-ica Cashback karticu?

Komentari