U Vintage kuhinji krčka se Goodoulash Vibrisko

Piše
Kristina Jelić

Feb 19, 2017

Klupski hibrid između Good Vibrationsa i Goulash Disko festivala nazvan Goodoulash Vibrisko, u srijedu, 22. veljače, u Vintage donosi najbolje od oba programa. Očekuju vas nastupi dva sjajna izvođača – Buffo’s Wake i JeboTon Ansambla, te odličan party nakon bendova u režiji Goulashevih DJ-a.

Ove srijede, 22. veljače, u Vintageu imat ćete priliku uživati u punini okusa novog jela na regionalnoj kulinarskoj sceni – Goodoulasha. Chef je najveća kuharska zvijezda na sceni DJ Veno, uz naravno JeboTon AnsamblBuffo’s Wake iz Engleske.

Buffo’s Wake je pomalo divlji i nepredvidivi šesteročlani bend iz Brightona. Violina, kontrabas, maksimalna nabrijanost i pozitiva u najboljoj gypsy punk maniri. Pjevaju o razvratu, devijacijama, incestu, zombijima i anatomiji te svemu onome što vam roditelji ne bi htjeli znati. Nastupili su, između ostalog, i na Glastonburyju, ali svi kažu da je u KSET-u prije točno dvije godine bilo bolje.

JEBOTON je kolektiv bendova: Porto Morto, Bogereverl, Antidepresiv, Lobotomija, Peglica i Komandos, Trophy Jump, a Jeboton Ansambl funkcionira kao off projekt sastavljen od njihovih članova. I dok u svojim matičnim bendovima sviraju u manjim brojevima, Jeboton ansambl broji dvanaestak članova – ovisno o izvedbi, fakultetskim obvezama i raspoloženju glazbenika.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili Vintageu/Kavezu. Na dan koncerta karte cijena je 40 kuna.

JeboTon – kolektivna pozitiva slavi 5. ročkas

Komentari