My Travel Map – najbolji prijatelj putoholičara

Piše
Vedran Mikulić

Apr 22, 2020

Bez obzira što nam je putovanje trenutno ograničeno zbog pandemije koronavirusa, ali, i tome će doći kraj, uvjereni smo uskoro. A onda, put pod noge. U tome će vam najbolji saveznik biti My Travel Map.

My travel map je personalizirana karta svijeta koja funkcionira na vrlo jednostavan način – grebanjem zlatnog sloja sa zemalja koje ste posjetili otkriva se njihov teritorij u raznim bojama te ga tako razlikuje od još ‘nepokorenih’ terena.

travel 1

Mapa, koju su zajedno realizirali Dunja Kozarić i Sven Žnidarić, nastala je iz ljubavi prema putovanjima ovog mladog para, a ako ste imalo skloni avanturama po svijetu svidjet će se i vama.

Cilj je ogrebati sve države, kako bi se otkrile sve ljepote svijeta. Prisjetit ćete se vaših dosadašnjih putovanja i motivirati vas za nove avanture. Mapu možete objesiti na zid i tako imati svakodnevni podsjetnik na zemlje koje ste obišli.

travel 2

Personalizirana karta svijeta je dimenzije 90 x 60 cm i dolazi u dizajnerskom tuljcu, te je kao takva idealan poklon za vas i vaše najmilije.

Mapu možete kupiti po cijeni od 159 kn ovdje.

Ukoliko posjetite web shop My Travel Map otkrit će te još puno nevjerojatno domišljatih i unikatnih proizvoda koje će poželjeti svaki ljubitelj putovanja.

Na ovom web shopu pronaći će te jako puno korisnih stvari za vaša buduća putovanja, a vlasnici su posebno ponosni na Scratch karte koje su 100% hrvatski proizvod, od ideje do realizacije.

Tako se u ponudi mogu naći Black, Premium i Europa Scratch karte.

travel 3

Nama je za oko posebno zapeo Miss Wood, španjolski brend koji proizvodi karte na plutu, ručno u Barceloni. Osim WOODY MAPS karata na plutu u ponudi imaju lifestyle proizvode poput termo boca, ruksaka, hoodica (šal i kapa u jednom), bilježnica od pluta.

Svi proizvodi napravljeni su vegan friendly i proizvedeni od prirodnih materijala.

Registrirani članovi portala x-ica.com sve proizvode Miss Wood mogu kupiti uz popust od 20% na način da prilikom online kupovine u rubriku „Imaš li promotivni kod“? upišu kod x-ica i odmah će ostvariti popust.

travel 4

Možemo danima nabrajati domišljate proizvode koji se mogu pronaći na ovom web shopu, ali najbolje je da to pogledate sami, ovdje.

Sve što vas zanima možete saznati na broj telefona: 01/3707-522 ili upitom na mail: info@mytravelmap.eu.

Komentari