Besplatno savjetovanje o studiranju u SAD-u

Piše
Iva Bucić

Dec 13, 2016

Ako se premišljaš o studiranju u SAD-u, nemoj propustiti besplatno savjetovanje o mogućnostima studiranja i stipendiranja, koje ti za sljedeći tjedan u Zagrebu sprema Institut za razvoj obrazovanja (IRO).

Zainteresirani učenici i studenti sve o studiju u SAD-u moći će saznati u utorak, 20. prosinca.  Obrazovna savjetnica iz IRO-a i članica EducationUSA mreže olakšat će ti izbor studijskih programa i otkriti sve detalje o financijskoj potpori i prijavi na studij. Moći ćeš poslušati i 18-ogodišnju Saru Zorka Sviben, koja će ti dati par savjeta o prijavnom procesu i sportskoj stipendiji.

Sara je, naime, stipendistica South Dakota State Universityja, a stipendija joj pokriva troškove školarine, smještaja, hrane, sportske opreme i sportskih putovanja diljem SAD-a. Sara je jedna od 527 hrvatskih studenata u SAD-u,  gdje studira više od milijun međunarodnih studenata. Ako ubrzo i ti želiš postati jedan od njih, budi u ponedjeljak u 18 sati na adresi Trg Nikole Zrinskog 9, no prije toga obavezno se predbilježi na ovoj adresi.

Više detalja potraži ovdje.

Komentari