Ovan vas voli, Ovan u vas vjeruje!

Piše
Branka Kovač

Mar 23, 2017

Energija vatrenih znakova često nailazi na nerazumijevanje, i Ovan zna biti na udaru kritike. No mnogi su darovi koje Ovan nosi.

Vatrena energija Ovna često nailazi na nerazumijevanje okoline. Društvo utemeljeno na strahu negativno reagira na vatrenu energiju i njegove predstavnike – Ovna, Lava i Strijelca, jer koliko kod ljudi predstavnici Vatre bili nesigurni u sebe ili povrijeđeni, oni zrače spoznajom Ja vrijedim. Sve dok ostatak društva ne razvije dovoljno hrabrosti, samopouzdanja i kreativnosti, vatreni znakovi će biti na udaru kritike.

Razumijevanje energije Ovna

Energija Ovna je eksplozija. Prasak nakon kojeg vatrene kuglice lete posvuda. Ovan je strast kreacije da stvori samu sebe. Početni impuls iz kojega će se razviti sve manifestirano.

Zato je Ovan pokretač, motivator. Ovna trebate poslušati. Ima bezbroj kreativnih ideja, vidi mnoštvo odličnih prilika i mogućnosti, ali on je tu samo da vas pogurne u smjeru koji ćete vi odabrati. Za Ovna su sve mogućnosti ostvarive, pošto je njegova energija toliko bliska Izvoru. Neustrašivo ide osvajati nove teritorije i ima snagu povući ljude sa sobom. Ovan ili vuče ili gura naprijed, nikada ne staje. Ako djelujete kroz ovnovsku energiju, uvijek dajete dodatni impuls ljudima oko sebe da nastave s kreacijom. Ako na vas djeluje netko s ovnovskom energijom, ili će vas vući kao vreću krumpira dok sumanuto juri naprijed, ili će vas lagano pogurnuti svaki put kada zaboravite djelovati. Ako želite ugodno životno putovanje uz Ovna, odaberite svoj tempo, ali uvijek se krećite, po mogućnosti, prema novim iskustvima.

ovan

Ja sam Sve

Ovan kao prvi znak zodijaka označava ulazak božanske iskre u tijelo. Prijelaz Svi smo Jedno u Ja sam jedan od se osjeća u Ovnovskom stavu – Ja sam Sve. Ako energija Ovna misli samo na sebe i ne obazire se na tuđe osjećaje i mišljenja, to je zato što vjeruje da svi mislimo isto. U svom vatrenom žaru i jurnjavi ne stigne primijetiti da smo izašli iz Jedinstva, da smo postali drugačiji i da bi bilo lijepo da se upoznamo. Tu lekciju će Ovnu očitati Vaga, njegov nasuprotni znak i ključ za ostvarenje.

Vaga – znak harmonije, ljepote i ravnopravnosti

Snađi se druže

Ovan je vođa u smislu da će vam otvoriti vrata i nabrijati vas da potrčite prema naprijed, a da vam ne da nikakvo objašnjenje zašto biste to trebali napraviti i kako da se snađete u divljini. Jer on to ni ne zna. On samo zna da se ne trebamo bojati novih iskustava, da smo sposobni nositi se s bilo čime što nas snađe u životu i da se ne trebamo bojati živjeti. Pošto zločesti Ovan misli samo na sebe, ostavlja nas usred pustinje i tako nam daje priliku da osvijestimo koliko smo snažni i da razvijemo osjećaj vlastite vrijednosti.

Ovan u nas vjeruje.

Komentari