Uskrs u Zadru uz Massima

Piše
Lorena Sikavica

Feb 20, 2018

Arsenal i tvrtka Ilirija d.d. s ponosom najavljuju večer uživanja, 1. travnja u posebnom ambijentu i jedinstvenom umjetniku naše scene, koja će uljepšati još jedan Uskrs brojnim Zadranima i njihovim gostima. 

Massimo Savić svirat će na pozornici Arsenala, praćeni vrhunskim toncem Bracom Radovićem. Ekipa glazbenika, tonskih producenata i organizatora iz Arsenala i Ilirije d.d., najavljuje večer za pamćenje u kojoj će se uživati od prve do posljednje minute.

Blagdanske večeri prožete emocijama u društvu vrhunskih interpretatora postali su tradicija i prepoznatljivi znak Ilirijinog Arsenala, stoga požurite po svoju ulaznicu kako biste bili dio neponovljive atmosfere.

Publika će imati priliku uživati u Massimovim hitovima kao što su: “Suze nam stale na put“, “Ispod nekog drugog neba“, „Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Kladim se na nas“, „Bilo gdje“…

Jedinstveni glas, vrhunsku interpretaciju, pjesme i emociju Massima Savića poznaju i obožavaju generacije ljudi, stoga ne sumnjamo kako će ovaj koncert biti još jedna prekrasna priča između Massima i zadarske publike.

Početak koncerta najavljen je u 21 sat.

Ulaznice

Ulaznice možete potražiti u klubu Arsenal i online preko Ticketshop.hr (kao i na prodajnim mjestima Ticketshopa- tiskovi).

  • Cijena ulaznica za parter su 110 kn (stajanje)
  • Vip standard 180 kn (uključujući barski stol na galeriji)
  • Vip premium 250 kn (uključujući stol uz ogradu sa sjedećim mjestima na galeriji)

Facebook

Komentari