Ukupno 373 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 38.

Untitled

04
Nov

Sacher u Boogaloo-u!

Novim bendom ‘SACHER’ i objavljenim albumom ‘Biser, ambra, jantar’, totalno drukčiji od drugih Srđan Sacher i nakon 20 godina ponovo oduševljava ljubitelje novog vala, ali i nove generacije željne povratka u neka bolja prošla vremena. U četvrtak, 7. …

više

Untitled

22
Oct

Nered i Stoka u Vintage Industrial baru

Godinu dana od spektakularnog povratničkog koncerta u Domu sportova, neuništivi tandem Nered i Stoka ponovno se zajedno penju na zagrebačku pozornicu – u četvrtak, 5. prosinca u Vintage Industrialu isporučit će još jednu opaku lekciju stare škole rapa.

više

Untitled

02
Oct

Priprema se 6. izdanje Sveučilišne brucošijade

Sveučilišna brucošijada punih je 5 godina bila najpopularnija brucošijada u Zagrebu, a njeno će se 6. izdanje održati 26. listopada 2019. Objavljen je i prvi sastav koji će tog datuma u Studentskom centru zabavljati par tisuća studenata – …

više

Untitled

19
Sep

Elemental u Vintage Industrialu

Grupa Elemental prvi put stiže u zagrebački klub Vintage Industrial. Koncert najavljen 20. prosinca ekskluzivna je prilika za doživjeti veterane domaćeg hip hopa u intimnijem okruženju.

više

Untitled

16
Sep

Cubismo&Salsa party

Prebacite se u plesnu atmosferu kubanskih ulica! Cubismo&Salsa party donose vam eksploziju vrućih tropskih ritmova u posebnom izdanju Viva La Cuba!

više

Ukupno 373 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 38.