Vekić i Vistorop sparirali s Blažinčićem

Piše
x-ica tim

Aug 07, 2018

Petoga dana visinskih priprema na Rogli zaiskrilo je među rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb.

Točnije rečeno, u “fight” su s kondicijskim trenerom Igorom Blažinčićem ušli oni najmlađi Josip Vekić i Filip Vistorop.

Nenaviknutima na ovakav spartanski dril našim je “gušterima” prekipjelo te su navukli boksačke rukavice i odlučili poravnati račune sa svojim „goničem robova“.

4381c7a9-e144-4b1b-9c1f-46ebfffcafb3

Riječ je, dakako o šali, ali samo dijelom jer je inovativni kondicijski trener mlade Zagrebove nade uistinu natjerao da navuku boksačku opremu te da s njim, između ostaloga i bivšim boksačem, spariraju nekoliko rundi.

Bio je to prvi trening na kojemu je trener Lino Červar sudjelovao u ulozi promatrača, ali svakako ga je bilo zanimljivo vidjeti kako bodri naše mlade „boksače“ u okršaju s Blažinčićem.

U zanimljivom video materijalu koji slijedi niže možete pogledati kako su Vekić i Vistorop prošli za vrijeme spariranja tijekom jutarnjeg treninga.

U isto to vrijeme kondicijska je trenerica Mirela Anić u tri odvojene mini teretane budnim okom promatrala kako ostatak ekipe radi svoje vježbe snage, koordinacije i izdržljivosti, dok se zahvaljujući treneru vratara Mariju Kelentriću na drugoj strani terena ipak čula lopta jer je u tijeku bio izuzetno dinamičan vratarski trening na kojemu Urh KastelicArian Jović i Mateo Kajba nisu prošli ništa bolje od svojih kolega u teretani ili, pak, ovih s boksačkim rukavicama.

Photo galerija (10 slika)

Komentari