Velikani Stoned Jesus na Good Vibrationsu

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 04, 2017

Jedan od najpopularnijih svjetskih doom/stoner bendova Stoned Jesus postao je domaći u Zagrebu.

Ukrajinci su već jednom rasprodali Good Vibrations, a ovom prilikom će im se u srijedu, 1o. svibnja na pozornici pridružiti zagorski velikani Mahatma i relativno svježi zagrebački bend Daughters of Kilimanjaro. Nakon bendova na scenu stupa DJ Kneža s prigodnom slušaonicom.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopi i Kavezu, a na dan će koštati 60 kuna ako ih ostane s obzirom na veliku potražnju.

Stoned Jesus

Stoned Jesus po treći put dolazi u Vintage Industrial Bar, a u sklopu „Five Thunders Roar“ toura sviraju kompletan proslavljeni album „Seven Thunders Roar“ koji ove godine puni pet godina od objavljivanja! Osim spomenutog albuma, momci će zasvirati i stvari s prvijenca „First Communion“ te aktualnog izdanja „The Harvest“.

Mahatma

Mahatma je alt rock bend nastao još 2000. godine kojeg čine Luka Juranić – bass, Dražen Završki – vokal/gitara, Marko Tršinski – bubnjevi i Saša Bunić Eugen- gitara. Već naredne godine izdali su prvi album „Motorpeople“, a nakon njega i EP „format c:“. Tokom duge koncertne pauze momci su prema vlastitom priznanju redovito radili na novom materijalu, što je rezultiralo sjajnim najavnim singlom i spotom „I Play You Vibrate“ i napokon albumom „Love & Music“. S albuma su izbacili još dva spota „I Feel Fine“ i „Reason I Quit“. Momci trenutno rade na nečem novom, nečem divljem što bi trebalo ugledati svjetlo dana u narednim mjesecima. Nakon što su pokorili London i Švedsku dolaze isto učiniti i Vintageu.

Daughters of Kilimanjaro

Daughters of Kilimanjaro je alternative rock/post-rock/prog rock zagrebačka petorka u sastavu Fila – vokal, Vedran – gitara, Taro – gitara, Tibor – bass, Slat – bubanj. Nakon premijernog giga u klubu Medika dolaze se predstaviti svekolikom puku i na Good Vibrationsu.

Dijelimo dvije ulaznice za Good Vibrations 10. svibnja. Javite se na e-mail: info@x-ica.com. Pobjednike ćemo javiti do srijede, 10. svibnja u 15 sati.

Komentari